Pereiti į pagrindinį turinį

Muzikiniame teatre - miuziklas, skirtas „Žalgiriui“

2009-04-14 15:38
Muzikiniame teatre - miuziklas, skirtas „Žalgiriui“
Muzikiniame teatre - miuziklas, skirtas „Žalgiriui“ / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Kauno valstybinis muzikinis teatras, suprasdamas nelengvą Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos padėtį, nutarė prisijungti ir dalyvauti žalgiriečių palaikymo akcijoje.

Muzikinio teatro menininkai rado nestandartinį būdą pagelbėti mylimai šalies krepšinio komandai. Iniciatyva bus įgyvendinta rodant žiūrovų pamėgtą spektaklį - K.Porterio miuziklą „Bučiuok mane, Keit“, kuris vyks antradienį, 18 val. Kauno muzikiniame teatre.

Visos surinktos lėšos už renginį bus skirtos „Žalgiriui“. Teatras kviečia kauniečius ir visus šios legendinės komandos gerbėjus įsigyti bilietus į miuziklą ir drauge su artistais pademonstruoti ištikimybę įsimintina istorija ir šlovingomis pergalėmis džiuginančiam Kauno „Žalgiriui“.

„Kažkada „Žalgiris“ buvo ta vilties komanda, savo laimėjimais įtikinusi lietuvius, kad susivieniję bendram tikslui mes tampame didžiule jėga, šiandien mes turime atiduoti moralinę duoklę klubui ir pagelbėti taip kaip galime“, - sakė teatro vadovas Benjaminas Želvys.

„Džiaugiamės, kad komandos palaikymo iniciatyvos kyla įvairiuose visuomenės sluoksniuose. Esame dėkingi menininkams, kurie pasiūlė įgyvendinti šią idėją. Prie Kauno „Žalgirio“ išsaugojimo prisijungia dar viena jėga ir tai dar kartą įrodo, kad visi kartu galime daug daugiau pasiekti“, - sakė Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų