N. Venckienė: papasakosiu apie visą mano baudžiamąjį persekiojimą

  • Teksto dydis:

Buvusi teisėja ir parlamentarė Neringa Venckienė vakar vos paleista į laisvę nedaugžodžiavo. Ji žurnalistams sakė besijaučianti gerai ir į kitus klausimus neatsakė. Kol kas garsioji bėglė nesilieja ir socialiniuose tinkluose, kur sūnus jai sukūręs naują paskyrą. 

Naktį praleidusi tėvų namuose Garliavoje ryte ji feisbuke dėkojo už pagalbą ir prašė supratingumo bei dar kelių laisvų dienų nuo viešo bendravimo.

„Mieli mano draugai ir pažįstami, ačiū Jums už Jūsų pagalbą ir paramą man, mano sūnui ir mano tėvams. Noriu keletą dienų pailsėti ir pabūti su tėvais, tada papasakosiu apie visą mano baudžiamąjį persekiojimą“, – rašė savo paskyroje N. Venckienė.

Iš JAV ji buvo parvežta prieš dvi savaites. Lietuvoje iki vakar ji laiką leido Kauno tardymo izoliatoriuje ir teismuose.

Į laisvę ji išleista už 10 tūkst. eurų užstatą, turės nešioti apykoję bei skirtas asmens dokumentų paėmimas. Nuo tėvų namų be prokuroro atskiro leidimo ji negalės nutolti toliau nei per 500 metrų.

Izoliatoriuje su tėvais ji buvo susitikusi tik kartą. Tai buvo pirmas susitikimas per šešerius metus. 

N. Venckienei pareikšti įtarimai dėl teismo sprendimo nevykdymo, pasipriešinimo policijos pareigūnui, trukdymo antstoliui ir sudavimo į veidą Laimutei Stankūnaitei. Buvusi teisėja visą laiką tvirtino ir šios pozicijos laikosi iki šiol, kad ji yra nekalta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Prasidės nauja melo, šmeižto ir manipuliacijų lengvatikiu ir navuoliu smegenelem venskiada.

nuomonei - Karštas komentaras 2009.12.24

nuomonei - Karštas komentaras 2009.12.24 portretas
,,, Į šį klausimą dar spalio 5 d. – dieną, kada buvo nužudytas teisėjas Jonas Furmanavičius, – atsakė buvęs saugumo agentas, šiuo metu esantis pareigūnų kalėjime, Kęstutis Vilkauskas. Pasak jo, teisėjas Jonas Furmanavičius tą dieną turėjo perduoti nuotraukas nei įrašus, galinčius demaskuoti vieną aukštą pedofilą prokurorą. Kaip „Karštam komentarui“ sakė Kęstutis Vilkauskas, teisėjas Jonas Furmanavičius buvo įrašęs keletą prokurorų pasilinksminimų su mažamečiais. „Jis tuos įrašus perduodavo man, o aš turėdavau perduoti saugumui“, – spalio 5 d. KK sakė buvęs slaptųjų tarnybų agentas K.Vilkauskas. Pasak agento, saugumas tokio „kompromato“ pagalba spaudydavo prokurorų ir teisėjų mygtukus atskirose bylose – kad priimtų vienokį ar kitokį sprendimą...

zaibas

zaibas portretas
teismas pasake kad ji nebegle, o zourkes kaip susitaria ja pravardziuoja , gal raseivos priklauso pedofylu ar homiku klanui? kas atsakis? tokia mano nuomone, o gal as klystu?
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių