Naktis Kalniečiuose: per valandą gatvėje sutikau vos vieną žmogų

Savaitgaliais dalis kauniečių neina miegoti įprastu laiku – pramogauja ir gerokai po vidurnakčio. Mieste netrūksta naktinių pasilinksminimo įstaigų, kurių dauguma įsikūrusios Kauno centre arba senamiestyje. Todėl penktadienį ar šeštadienį vaikščiodamas po naktinį Kauną praeivių sutiksi ne taip ir mažai. O kaip yra darbo savaitės pradžioje miegamuosiuose Kauno rajonuose?

Pasižvalgymui po naktinį Kauną pasirinkau Kalniečių mikrorajoną. Naktį iš pirmadienio į antradienį visą valandą – nuo 3 val. iki 4 val. – vaikštinėjau Šiaurės prospektu, P.Plechavičiaus, V.Landsbergio-Žemkalnio, P.Lukšio gatvėmis. Nukeliavau iki Savanorių prospekte esančio prekybos centro „Savas“.

Per tą laiką sutikau vos vieną žmogų, kuris pėdino P.Lukšio gatve. Maždaug 22-25 metų vaikinas buvo blaivus.

Girtų žmonių neišvydau ir prie dviejų naktinių barų. Vienas jų dienomis nedirba, atidaromas tik 22 val. ir uždaromas 10 val. ryto. Nei jame, nei kitame naktį dirbančiame bare nebuvo nė vieno lankytojo. Beveik po pusvalandį pralaukiau šalia abiejų barų, tačiau ištroškusių alkoholio neatsirado – niekas neatvažiavo, niekas pėsčiomis neatkulniavo. Nustebau.

Neįprasta buvo matyti tuščią automobilių stovėjimo aikštelę prie „Savo“ prekybos centro. Joje stovėjo vos keli automobiliai. Taksi stotelėje – nė vieno taksisto.

Tiesą sakant, nemaniau, kad Kalniečiuose naktį bus visiškai tuščia – nei praeivių, nei naktinių barų lankytojų. Gal kitomis naktimis būna daugiau šurmulio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainava

Dainava portretas
bus tu girtuokliu, niekur jie nedingo

Albinas

Albinas portretas
prie to baro anksciau matydavau zmoniu, bet ne nakti, o velai vakare

N.M.

N.M. portretas
Reikia tokį reidą surengti šiltą vasaros penktadienio ar šeštadienio naktį. Ot būtų vaizdų!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių