Naujųjų Metų naktį Kaune – eismo ribojimai ir papildomas viešasis transportas

  • Teksto dydis:

Naujųjų Metų sutiktuvės – jau ant nosies. Miesto atstovai ragina automobilius palikti saugiai namuose, o iki Rotušės aikštės keliauti viešuoju transportu.

„Jau rytoj pasitiksime 2023-uosius! Kad Naujųjų metų netektų sutikti spūstyje, dalinamės eismo ribojimo schema Rotušės aikštės prieigose“, – skelbė savivaldybės atstovai.

Nurodoma, kad pasitinkant 2023-uosius automobilių eismas bus draudžiamas nuo A. Jakšto gatvės link Rotušės aikštės. Taip pat negalima bus važiuoti ir M. Valančiaus gatve. „Plytos“ ženklas bus pastatytas Muitinės gatvėje ir ties Vytauto bažnyčia. Kitaip tariant, automobiliu privažiuoti prie Rotušės aikštės nebus jokių galimybių, prieigos bus paliktos tik pėstiesiems.

„Tokia tvarka galios nuo gruodžio 31 d. 20 val. iki sausio 1 d. 2 val.“, – informavo Kauno miesto savivaldybė.

Taip pat primenama, kad gruodžio 31 dieną iki sausio 1 d. 1 val. keleivius papildomai veš 37-ojo ir 40-ojo maršrutų autobusai bei 1-ojo ir 11-ojo maršrutų troleibusai.

Kaip skelbta, Kauno miesto savivaldybė Naujųjų Metų sutiktuvių šventėje atsisakė fejerverkų. Vietoj jų net kelias valandas Rotušės aikštėje bus galima grožėtis 3D projekcijomis.

Daugiau renginių, vyksiančių gruodžio 31 dieną, galima sužinoti adresu bit.ly/naujieji-kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Olga

Olga portretas
Tranaportas nepapildomas o prideti keli reisai keliuoae marsrutuoae

milicininkas

milicininkas portretas
Tikimės kad niekam neįdomi ta jolka. O ir lietus visus atgrasins.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių