Neišsigąskite: Kaune ir rajone vyks karių savanorių pratybos

  • Teksto dydis:

Kelias dienas Kauno mieste vyks karių lauko pratybos, tad miestiečiai neturėtų išsigąsti, jei sutiks apsiginklavusius karius, lydimus karinės technikos. Gali girdėtis ir imitaciniai šūviai.

Skelbiama, kad rugpjūčio 24-25 d. ir rugsėjo 5-8 dienomis Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų Dariaus ir Girėno apygardos 2-oji rinktinė Kauno mieste ir rajone planuoja vykdyti lauko taktikos pratybas. Jų metu bus ugdomi karių savanorių įgūdžiai.

„Ginkluoti kariai judės pėsčiomis ir ratine karine technika, bus naudojami imitaciniai šaudmenys. Pratybų rajone bus laikomasi priešgaisrinių ir gamtos apsaugos, kelių eismo taisyklių ir civilių gyventojų kasdienė veikla nebus trikdoma“, – informavo pratybų organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.S.

P.S. portretas
Ir vėl , Laisvės al. prieš savivaldybę , iš smėlio maišų kvadratinis kulkosvaidžio postas bus ? Bet visiškai atviras dronų atakoms iš viršaus ... :(

senas kavenskas (buvęs afganas)

senas kavenskas (buvęs afganas) portretas
Tai , blin , kas per ,,pratybos'' , jei nieko neišgąsdins ir nesigirdės ? Turi būti tokios , kad ir miegamuose rajonuose girdėtume ! Tai žinotume , kad tikrai treniruojasi ir atidirbinėja kovos techniką ! Net maži vaikai , kada kieme žaidžia ,,karą''- visa gerkle šaukia -pykšt pykšt ! aš tave nušoviau ! Ir tai kambaryje girdisi ! :)))

e'tc

e'tc portretas
Baikit, mums tai kaip "medum per širdį" ... :) Gąsdinate tik ambalo LR piliečiais padarytus kacapus ir tautinį šiukšlyną .... Jų svajonė, kad moskovijos ulusas suriuškintų Ukrainą ir osvoboditelių ordos atsivilktų iki mūsų. O čia - jokios armijos, vien tik "taikos balandėliai". Taip pat kaip 1940-ais, per pusdienį prarytų. Kacapams reikia tik trumpų ir pergalingų karų. Jeigu priešinamasi - kyyyyrdyk :) Reikia pavyzdžių ? 1939-1940 ir 1944 m. Suomija. Per mažai osvoboditelių ordoms nepasirodė :) Dabar per mažai nepasirodo ir "Kyiv za tri dnia" ... :))))
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių