Nekirsk eglutės – gauk dovaną

  • Teksto dydis:

Generalinės miškų urėdijos organizuojamas renginys "Parsinešk Kalėdas į savo namus" jau tapo tradicija. Lietuvos miestų ir miestelių aikštėse gyventojams dovanojamos kalėdinės eglių šakos.

Dubravos eksperimentinės-mokomosios miškų urėdijos miškininkai eglių šakas kauniečiams dovanos gruodžio 18 d. nuo 15 val. Rotušės aikštėje. Miškininkai džiaugiasi, kad gyventojai noriai ima dalijamas kalėdines šakas ir vis rečiau vyksta į pakaunės miškus savavališkai kirsti eglučių. Kasmet šalies miškininkai nemokamai išdalija dešimtis tūkstančių kalėdinių eglių šakų.

Šiais metais Lietuvos miškininkai prieš Kalėdas įteiks dovanų ir vaikų globos namų auklėtiniams. Dubravos eksperimentinės-mokomosios miškų urėdijos darbuotojai su dovanėlėmis lankysis Lietuvos samariečių bendrijos Kauno skyriaus Kauno rajono Vaikų dienos centre "Užuovėja", įsikūrusiame Laumėnų kaime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai graži

Labai graži portretas
ir kilni miškininkų Kalėdinė dovana tautiečiams. Didelis ir nuoširdus Jums AČIŪ. Džiugių, šviesių ir stebuklingų artėjančių šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų Jums ir Jūsų artimiesiems, brangieji miškininkai.

AČIŪ

AČIŪ  portretas
miškininkams už jų gerą širdį _gražių palaimingų artėjančių šv. KALĖDŲ visiems geriems žmonėms
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių