Nesavanaudiškos moterys įkvepia geriems darbams

Nesavanaudiškos ir kūrybingos moterys įkvepia geriems darbams. Tai parodė neseniai pasibaigęs „Kauno dienos“ surengtas „Metų kaunietės“ konkursas.

Susižavėjo finalininkėmis

Konkurse dalyvavusioms seseriai selezietei Irutei Dovydaitytei, dirbančiai Palemono vaikų dienos centre su socialinės rizikos vaikais, ir vaikų dienos centro „Vilties spindulėlis“ įkūrėjai Astai Kuktienei priešvelykinis laikotarpis suteikė netikėtų emocijų ir spalvų: vaikai, kuriais jos rūpinasi, sulaukė dovanų – Velykų vaišių.

„Metų kaunietės“ renginyje tarp svečių buvusi įmonės „Daisena“ rinkodaros vadovė Jurgita Milaknytė-Ragelė susižavėjo finalininkėmis A. Kuktiene ir I. Dovydaityte, jų darbu su vaikais ir atsidavimu jiems.

Bendrovės darbuotojai prieš Velykas į Palemono ir „Vilties spindulėlio“ vaikų centrus atvežė dovanų – saldainių rinkinių ir kitų skanumynų.

Tikslas: „Žavimės nesavanaudiškų moterų iniciatyvomis, sumanymais ir matome prasmę bent kažkiek prie to prisidėti“, – sakė dovanas dalijusi „Daisenos“ rinkodaros projektų vadovė L. Kukenienė (dešinėje). (Regimanto Zakšensko nuotr.)

Dovanos visada džiugina

„Duok skambutį! Kviesk vaikus! Velykų dovanėlės! Bus smagu!“ – sulaukusi svečių, kieme žaidžiančius savo auklėtinius į vidų kvietė I. Dovydaitytė.

Galvojome, praeis spalvingas „Metų kaunietės“ renginys ir prasidės įprasta kasdienybė, bet malonu suprasti, kad tai, ką mes kasdien darome, turi atgarsį, kad sulaukiame svečių.

Pasak vienuolės, visada smagu, kai vaikams suteikiama džiaugsmo.

„Dovanos visada džiugina – tiek vaikus, tiek suaugusiuosius“, – neslėpė vienuolė.

Svečiai su dovanomis džiaugsmingai sutikti ir vaikų dienos centre „Vilties spindulėlis“.

Iniciatyva nustebino

„Nustebino ta iniciatyva. Galvojome, praeis spalvingas „Metų kaunietės“ renginys ir prasidės įprasta kasdienybė, bet malonu suprasti, kad tai, ką mes kasdien darome, turi atgarsį, kad sulaukiame svečių, kuriems tikrai rūpi mūsų veikla ir pas mus ugdomi vaikai. Džiaugiuosi, kad žmonės daugiau sužinojo, ką mes veikiame ir ko siekiame“, – sakė centro įkūrėja ir vadovė A. Kuktienė.

Akcentai: Velykas nuskaidrins vaikų pagamintos žvakutės. (Regimanto Zakšensko nuotr.)

Dovanas vaikams atvežusios įmonės „Daisena“ atstovės kalbėjo, kad geri darbai, kuriuos daro A. Kuktienė ir I. Dovydaitytė, įkvepia ir skatina siekti tęstinumo.

„Labai žavimės nesavanaudiškų moterų iniciatyvomis, sumanymais ir matome prasmę bent kažkiek prie to prisidėti“, – sakė dovanas dalijusi „Daisenos“ rinkodaros projektų vadovė Laura Kukenienė.

„Daisena“ savo dovanas taip pat vežė ir į vaikų gerovės centrą „Pastogė“, kur šiuo metu gyvena ir keturiolika vaikų iš Ukrainos. Buvo aplankyta ir Vaiko raidos klinika. 3,350 tūkst. dovanėlių dar nusiųsta ir „Maisto banko“ prižiūrimoms organizacijoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senukas

Senukas portretas
Miela ir gražu

tik

tik portretas
tie geri darbai turi nest teigiamu rezultatu ne 1 pasireklamavimu bet rezultatais kuriuos zmones patys ivertins be sios propogandos o

pagarba jums, mielosios!

pagarba jums, mielosios! portretas
o Metų Kaunietė - Bruder neprisidėjo, kaži?.... O gal ką prasmingo nuveikė tik nieks nežino? Konkursas laimėtas, o po jo - nors ir tvanas...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių