Pereiti į pagrindinį turinį

Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje!

2012-10-11 14:01
Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje! Norite kompensacijos už šildymą? Laukite tris dienas eilėje!

Eigulių seniūnijoje – chaosas: socialinės paramos besitikintys žmonės priversti ne vieną dieną laukti ilgose eilėse.

Būriuojasi nuo ryto

„Žmonės eilėse laukia jau trečią dieną, o seniūnijoje dirbančios specialistės tiesiog tyčiojasi, nes per valandą priima tik vieną interesantą“, – trečiadienį skundėsi į redakciją paskambinusi kaunietė Renalda.

Ji į Eigulių seniūniją atėjo pasiimti pažymos, kurios jai reikia, norint universitete gauti socialinę stipendiją.

Seniūnijoje yra du kabinetai, kuriuose iš viso dirba trys darbuotojai. Du priima tik tuos gyventojus, kurie užsiregistravo iš anksto, o eilėje lūkuriuojančius žmones aptarnauja tik vienas.

Eilėse laiką gaištantys gyventojai stebisi, kodėl norint užpildyti prašymą arba gauti pažymą reikia tiek ilgai laukti.

„Vakar savo eilės nesulaukiau, todėl šiandien iš ryto vėl atėjau į seniūniją. Dar prieš aštuonias eilėje stovėjo 20 žmonių“, – pasakojo Renalda.

Seniūnija negali padėti

Eigulių seniūno pavaduotoja Virgilija Randienė apgailestavo niekuo negalinti padėti.

„Šie specialistai – nepavaldūs seniūnijai, jie iš Kauno miesto savivaldybės Socialinės paramos skyriaus. Mūsų tik patalpos“, – teigė V. Randienė.

Šiuo metu seniūnijoje gyvena 43 tūkst. žmonių. Norėdami taupyti laiką, jie pas seniūnijos specialistą gali patekti iš anksto užsiregistravę internetu. Tačiau dėl didelio antplūdžio šiuo metu užsiregistruoti į priėmimą galima tik sausio 15 dienai.

Neįžvelgia problemos

Skyriaus darbuotojos nebuvo linkusios bendrauti su žurnalistais, o miesto savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Ana Sudžiūvienė nustebo, išgirdusi apie nusidriekusias eiles Eigulių seniūnijoje.

„Netikiu, kad žmonės eilėje gali stovėti tris dienas. Mano žiniomis, visose seniūnijose situacija stabili“, – atkirto ji.

A. Sudžiūvienės įsitikinimu, kauniečiai tiesiog panikuoja, kad nespės laiku gauti kompensacijos už šildymą, todėl vienu metu užplūdo seniūniją.

Tačiau gyventojai prašymus dėl kompensacijų už šildymą, karštą ir šaltą vandenį gali pateikti ir lapkričio ar gruodžio mėnesį. Vis dėlto reikėtų nepamiršti, kad pateikus prašymą, bus kompensuojama ne daugiau kaip už du praėjusius mėnesius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų