Nufilmuota Laisvės alėjoje: užtvarai ir draudimai siuntų tarnyboms negalioja?

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Kauno miesto savivaldybė socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kaip po Laisvės alėją zuja siuntų tarnybos transportas.

„Tikriausiai „Omniva Lietuva“ labai skubėjo, bet toks skubėjimas per užtvarus bei žalią veją būtų pateisinamas nebent tuo atveju, jei reikėtų pristatyti donoro organus“, – vaizdingai situaciją komentavo savivaldybės atstovai.

Jie patvirtino, kad Laisvės alėja yra ir liks pėsčiųjų alėja.

Antradienio vakarą „Omniva LT“ atstovai portalui kauno.diena.lt atsiuntė komentarą dėl šios situacijos.

„Norime pastebėti, kad vykdydami savo veiklą, kaip siuntų pristatymo bendrovė, turime leidimą važiuoti Laisvės alėja. Tačiau mūsų bendrovėje netoleruojame elgesio kelyje ir vairavimo nesilaikant Kelių eismo taisyklių (KET). Dėl šio konkretaus atvejo jau ėmėmės atitinkamų vidinių veiksmų ir toliau atliekame edukacinius bei prevencinius veiksmus, kad tokios situacijos nepasikartotų ateityje“, – teigė bendrovės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BRONIUS TAMALIUNAS.

BRONIUS TAMALIUNAS. portretas
MANO PASTEBEJIMU SIUNTU ISVEZIOTOJEM NEGALIOJE JIOKIE ZENKLAI JIOKIE DRAUDIMAI. ATSISTOJE UZSTODAMI YVAZEVIMA-- ISVAZEVIMA YPER BROMA ARBA NET TEN KUR JEM STOVINT UZDAROMAS EISMAS NES NERA GALIMYBES PRO JI PRAVAZIUOTI... VISISKA ANARCHIJE. IR KAZKODEL TO NEMATO KAUNO POLICIJE.

23

23 portretas
Kalpoko g. pradžioje yra ženklas stoti draudžiama. Tačiau kasdien pilna stovi mašinų, net nėra vietos sustoti ir niekas nereaguoja....

Savivaldybė kalta

Savivaldybė kalta portretas
Savivaldybė kalta ,..... kad tiem kvailiukams „Omniva LT“ išdavė leidimus važiuot Laisvės al. Dar nespėjo baigt iLaisvės al. remontą jau gadina išduoti leidimai mašinoms važiuoti purvą vežti laužyti ir iš mokesčių mokėtojų pinigų REMONTUOTI
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių