Pereiti į pagrindinį turinį

Pakaunės abiturientai skina laurus už verslo idėjas

2022-01-03 14:07
DMN inf.

Raudondvario gimnazijos abiturientų Ugnės Čapaitės ir Eimanto Slažinsko verslo idėjos buvo pastebėtos „Litexpo“ rūmuose vykusioje Lietuvos „Junior Achievement“ kalėdinėje mugėje.

Įvertino: Raudondvario gimnazijos „2EBricks“ komanda pelnė prizą už pramonės gamybai sparčiausiai pritaikomą sprendimą.
Įvertino: Raudondvario gimnazijos „2EBricks“ komanda pelnė prizą už pramonės gamybai sparčiausiai pritaikomą sprendimą. / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Raudondvariškiai pelnė specialų Lietuvos pramonininkų konfederacijos prizą už pramonės gamybai sparčiausiai pritaikomą sprendimą.

Raudondvario gimnazijos „2EBricks“ komandai pasiruošti padėjo ekonomikos mokytoja ekspertė Odeta Burneikienė. Programoje „Accelerator_x“ dalyvavo daugiau kaip 3 tūkst. šalies moksleivių, o finale – 130 mokomųjų bendrovių, kurioms atstovavo 400 mokinių. Konkurse buvo skirta aštuoniolika nominacijų.

Konkurso komisija vertino moksleivių kūrybiškumą, inovatyvumą ir kritinį mąstymą. „Smagu stebėti, kaip auga moksleivių verslai, kai jiems suteikia pagalbą profesionalai, ekonomikos specialistai“, – pastebėjo „Lietuvos Junior Achievement“ vadovė Andželika Rusteikienė.

Ne pelno siekianti organizacija „Lietuvos Junior Achievement” yra jaunimo verslo ir ekonominio švietimo programų lyderė Lietuvoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų