Pareigūnai: žiniasklaidos atstovai puikiai valdo ne tik žodį, bet ir kartingus

  • Teksto dydis:

Praėjusios Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga Kauno pareigūnai pakvietė žiniasklaidos atstovus į kiek kitokį nei įprasta susitikimą – prie kartingo vairo.

Ankstyvą ketvirtadienio rytą gausus policijos pareigūnų ir žiniasklaidos atstovų būrys susirinko į Kaune, Kaunakiemio gatvėje esantį „Vilko kartodromą“.

Čia visus susirinkusius pasveikino ir sudalyvauti greičio lenktynėse pakvietė Kauno apskr. VPK viršininko pavaduotojas Darius Pliavga. Visų atvykusių saugumu buvo pasirūpinta, ne tik užtikrinant šalmų dėvėjimą, bet ir Stanislovui Veilentui, profesionalaus kartingų sporto dalyviui ir instruktoriui, pasidalinant su lenktynių dalyviais savo kartingų valdymo patirtimi. Jėgas po lenktynių visi atgavo besivaišindami veganiškais tortais, kuriuos pagamino Kauno apskrities policijos pareigūnas Andrius Bubulis.

„Dažnai pasitelkiant žiniasklaidos atstovų pagalbą, visuomenės informavimo priemones, tiek jų, tiek pilietiškų gyventojų dėka išaiškinama ne viena nusikalstama ar neteisėta veika, randami dingę asmenys. Bendradarbiavimas yra viena iš pagrindinių priemonių, kurios dėka kuriama saugi aplinka“, – teigia Kauno pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip valdo

Kaip valdo portretas
Kaip valdo zodi matosi sendien straipsnio pavadinimas. Mergina iskrito is bendrabucio. Ar galima iskristi is bendrabucio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių