Kaune drausmino kaukių nedėvinčius pramogautojus: įspėjimus gavo ne vienas

Į žiemos pramogas nėrusius bekaukius miestiečius teko drausminti policijos pareigūnams. Įspėjimus gavo ne vienas.

Su lyg pirmuoju gausiu sniegu miestiečiai užgulė parkus, miškus ir kitas atviras erdves. Kai kuriose jų žmonių būta tiek daug, kad saugaus 2 m atstumo niekaip nepavyko išlaikyti. Negana to, dalis žmonių nepaisė ir kaukių dėvėjimo taisyklių. Vieni jas grūdo į kišenes, kiti kabino ant vienos ausies, treti laikė po smakru.

„Miške bent leiskite pakvėpuoti“, – klausimas, kodėl kaukė rankoje, o ne ant nosies, kauniečiui su šunimi, nelabai patiko.

Panašiai atšovė ir Draugystės parke sutikti kauniečiai, čia atvykę pačiuožinėti nuo kalnų. Vaikams esą šiaip ar taip apsauginių veido kaukių neuždėsi – belakstant jos nukris, o patys suaugusieji tikino, kad lauke jokie virusai nebaisūs.

„Uždaroje erdvėje visada dėvime kaukes, bet čia juk grynas oras, kas blogo gali nutikti?“ – kalbėjo sutiktieji.

Tiesa, parke išvydę netikėtai pasirodžiusius policijos pareigūnus, visi nepaklusnieji akimirksniu pakeitė savo nuomonę – buvusios po nosimis, apsauginės veido kaukės ir respiratoriai nerukus atsidūrė ant jų. Nespėjusius to padaryti, pareigūnai drausmino. Ragino nesiburiuoti, laikytis saugaus atstumo, o kaukes dėvėti taip, kad šios visiškai uždengtų nosį.

„Baudos negavome, tik įspėjimą“, – reikalavimų nepaisiusi pora jaunuolių lengviau atsiduso, o pareigūnams dingus horizonte, savo medžiagines kaukes ir vėl nusmaukė nuo veidų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tei.

Tei. portretas
Ar žinote, kad tomis kaukėmis būnant ilgai su jomis, žudote patys save, nes daugumai žmonių trūksta deguonies kraujyje.Lauke ,atviroje erdvėje tikrai tu kaukių nereikia o viduje,parduotuvėse tikrai reikia ,nes yra visokių žmonių kurie kosti isižioje, nemandagiai o jeigu serga, tai galimas užkratas.Kiekvienas turi saugotis o prievartos negali būti.

Taigi

Taigi portretas
Perskaičius komentarus,susidaro įspūdis,kad dauguma nedašutėlių sėdi ant plokščios žemės krašto nuleidę kojas,sučipuoti ir apsvaiginti G5 ryšiu ir kaip užstrigusi plokštelė kartoja:grynas oras,kam tos kaukės ir,kad virusas niekalas.O nesusimąstote(ką ten mąstys,jei nėra su kuo),kad per tokius kaip jūs, mes visi kenčiame.

zigmas

zigmas portretas
Taigi perskaičiau komentarus susidaro nuomonė ,kad dabartinio laikotarpio nesupranta kas trečias komentatorius. Vargas tiems žmogėnams kitaip negaliu pasakyti .Vieni giriasi ,kad Anglijoje tokio rėžimo nėra tai tikras melagis, o daugiau tai atsispindi kuliganiško , sovietmečio palikimo likučiai nors pagal amžių jau gimę laisvoje Lietuvoje ,tikri vargetos
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių