Pereiti į pagrindinį turinį

Poznanės „Lech“ sirgaliai į Dariaus ir Girėno stadioną surengė įspūdingą eiseną

2023-08-03 17:10
DMN inf.

Ketvirtadienio vakarą „Kauno Žalgiris“ Dariaus ir Girėno stadione žaidžia UEFA Konferencijų lygos rungtynes su Poznanės „Lech“ futbolininkais. Palaikyti savo komandos į Kauną atvyko daugiau nei tūkstantis Lech“ klubo fanų.

Dėl svečių fanų eismas Parodos gatve  keliasdešimčiai minučių buvo sustabdytas. Mat Lenkijos futbolo aistruoliai  į stadioną surengė masinę eiseną nuo Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios.

Svečių futbolo sirgalių armija eiseną pradėjo garsiomis skanduotėmis, tačiau stadioną pasiekė gerokai pritilę. Didesnių incidentų per eiseną neįvyko.

Dėl atvykusių „Lech“ fanų tvarką Kaune prižiūri sustiprintos saugumo pajėgos. Mūsų policininkai  bendradarbiauja su sirgalius atlydėjusiais Lenkijos pareigūnais. 

Beje, svečių fanai atvyko dar vakar. Kauno miesto savivaldybė savo feisbuko paskyroje pranešė apie tai, kad jie Dariaus ir Girėno stadione fanų tribūnas „paženklino“ Poznanės miesto simboliu.

„Lenkų futbolo aistruoliai puikiai žino, kad Kaunas garsėja savo turtinga gatvės meno galerija po atviru dangumi.

Poznanės „Lech“ komandos sirgaliai nutarė parodyti, jog nėra „pėsti“: po praėjusios nakties Dariaus ir Girėno stadione fanų tribūnas „paženklino“ Poznanės miesto simbolio atvaizdas.

Kauniečiai, pasitarkim: ar toks kūrinys vertas išlikti papildant mūsų miesto „Gyvų sienų“ galeriją?“, – parašė Kauno miesto savivaldybė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų