Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno marių regioniniame parke – nauji lankytojai

2020-04-01 06:39
DMN inf.

Įtempta situacija šalyje, nerimas dėl savo ir kitų sveikatos, sudėtingos darbo sąlygos ir nežinia dėl finansinės situacijos trina šypsenas nuo mūsų veidų, tačiau Kauno marių regioninio parko direkcija pabandė bent trumpam praskaidrinti nuotaiką, įkeldama vaizdų iš parko kasdienybės. 

Kauno marių regioninio parko nuotr.

Tiksliau, iš „kasdienybės“.

„Sumažėjus parke lankytojų, pastebime akivaizdžius pokyčius. Vanduo Kauno mariose dar niekada nebuvo toks skaidrus, o dangus virš jų – toks giedras. Samylų įlanka tiesiog atsigavo! Net gulbės sugrįžo. O visa kita kaip visada“, – rašė feisbuke direkcijos atstovai.

O tas „kaip visada“, kaip matyti įkeltoje nuotraukoje – Samylų įlankoje neva besiturkškiantys dramblys, plunksnas besitvarkantys pingvinai ir iš vandens sinchroniškai bešokinėjantys delfinai.

Šis balandžio 1-osios pokštas nepaliko abejingų. 

„Vilnelėje vakar ties Gedimino kalnu keturi krokodilai turškėsi! Sako, šiandien ryte juos matė jau Jonavoje, tai sutikite po pietų Neries ir Nemuno santakoje“, – į žaidimą įsitraukė internautai.

„Kol kas tik vienas praplaukė, kiti, matyt, kažką rezga“, – geros nuotaikos nestokojo parko atstovai, tikinę, kad įlankoje yra ir žirafų, tik jos netilpo į kadrą.

„Platelių eźere plaukioja rykliai. Nesimaudykite“, – „įspėjo“ kitas komentatorius.

„Kad tamė Plateliu ežerė ėr vasara žmuogšala yr, gal tėi rykle nubimbaliet – rek anus gelbiet!“ – į žemaitišką tarmę akimirksniu persijungė parko atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų