Prie rajono savivaldybės užgeso eglutė ir Kaunui svarbus laikrodis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauną apgaubė rūkas, o jame visai paskendo ir kalėdinė eglutė, esanti ties Kauno rajono savivaldybe. Vakare nedegė ir laikrodis, skaičiuojantis laiką iki datos, kuomet Kaunas ir rajonas taps Europos kultūros sostine.

Savanorių prospektu vaikštinėję kauniečiai stebėjosi, jog rajono žaliaskarė visai nežiba. Tamsūs buvo ir šalia padėti burbulai, primenantys didžiules sniego gniūžtes. Atrodė, kad šioje vietoje laikas sustojo, mat nedegė ir Kaunas – Europos kultūros sostinės laikrodis.

„Su vyru vaikštinėjome ir matėme, kad eglutė visai tamsi. Nedegė nei auksinės lemputės, puošiančios didžiąją dalį žaliaskarės, nei baltosios, kurios buvo išdėliotos eglės viršuje ir apačioje. Laiko neskaičiavo ir prieš kelis mėnesius pastatytas laikrodis. Pajuokavome, kad gal kas nors ant mygtuko atsisėdo ir eglutė užgeso, nes rajono savivaldybė buvo apšviesta, degė jos logotipas ir pastato fasadą apšviečiančios lempos. Aišku, eglutė rūke atrodė savotiškai žaviai, tačiau vis tiek norisi, kad šventiniu laikotarpiu būtų kuo daugiau šviesos“, – kalbėjo į portalą kauno.diena.lt parašiusi kaunietė.

Tikimės, kad iš tiesų nėra jokio gedimo, o kažkas neapsižiūrėjo ir išjungė eglutei tiekiamą elektrą ir artimiausiu metu kalėdinis simbolis vėl tviskės.


Šiame straipsnyje: Kauno rajono savivaldybėKalėdų eglėlaikrodisužgesoskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

REDAKCIJAI

REDAKCIJAI portretas
ATSIBUSKIT.GAL DIRBATE TIK KAS DVI SAVAITES.KIEK GALIMA LAIKYTI PASENUSĘ INFORMACIJĄ.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Batareikos baigesi....

Žalgirinis

Žalgirinis portretas
Labai graži eglutė, nepastebėjau, kad būtų užgęsusi
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių