Prieš prezidento rinkimus – žinia iš pareigūnų

  • Teksto dydis:

Prieš netrukus vyksiančius prezidento rinkimus, kurie vyks gegužės 12 dieną, o pakartotiniai prezidento ir rinkimai į Europos Parlamentą vyks gegužės 26 dieną, Kauno Migracijos skyriaus darbuotojai ragina gyventojus pasitikrinti savo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų galiojimo terminą. Tai svarbu tam, jog atėjus balsuoti nekiltų netikėtų nesklandumų.

Kiekvieną kartą vykstant rinkimams, įstatymo nustatyta tvarka, siekiant nustatyti asmens, norinčio išreikšti savo nuomonę rinkimų metu, tapatybę, prašoma pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. 

Pareigūnai primena, jog labai svarbu, kad asmens turimas pasas ar asmens tapatybės kortelė būtų galiojantys. Gyventojai raginami pasitikrinti dokumentų galiojimo terminą, jei jis pasibaigęs, kuo skubiau dokumentą pasikeisti.

Visus, norinčius įsigyti naujus asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus, pareigūnai kviečia apsilankyti Kauno apskr. VPK Migracijos skyriaus Pasų poskyriuose.

Juo rasite:

Islandijos pl. 209, Kęstučio g. 42 ir Baltų pr. 143, Kaune. 

Algirdo g. 16, Kaišiadorys.

Klaipėdos g. 4, Jonava.

Mickevičiaus g. 23, Kėdainiai.

Gyventojų priėmimo laikas: pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 8 val. iki 17 val., antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 8 val. iki 18 val. penktadieniais nuo 8 val. iki 15.45 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskas

viskas portretas
kaip ir visados del socdemonisko ivaizdzio juk kandidatai is pirsto lauzti ir gaidzio inauguruoti nes gaidys tai is demonu klano.....

KORUPCIJA

KORUPCIJA portretas
TAUTOS BALSAS I DANGU NEINA,BET MAZA DALIS ZINO REIKALA.JAU DABAR PREZIDENTAS IASKUS.KAM TIE RINKIMMAI?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių