Kauno centre – daugybė policijos pareigūnų (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Policijos departamentas kartu su Viešojo saugumo tarnyba Kaune, Jonavoje ir Rukloje organizuoja pratybas.

„Kauno dienos“ fotografas užfiksavo Senamiesčio gatvėmis einančią minią ir skanduojančią žmonių ir daugybę policijos pareigūnų.

„Kauno centrinėje dalyje bus imituojami masiniai neramumai, viešosios tvarkos pažeidimai, atliekami asmenų grupių sulaikymo veiksmai, taktiniai manevrai naudojant tarnybines transporto priemones ir pareigūnų formuotes. Policija tam tikrose vietose vykdys transporto priemonių ir pėsčiųjų eismo kontrolę, galimi trumpalaikiai eismo sustabdymai, tačiau dėl to neturėtų susidaryti transporto spūstys. Išlikite ramūs – policijos ir tarnybų veiksmai padeda pasiruošti netikėtoms situacijoms, stiprina visuomenės apsaugą“, – pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Aurimo Barkausko vaizdo įrašas.


Šiame straipsnyje: pratybospratybos Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Barnabas

Barnabas portretas
Gal čia užsienio policija? Niekas žurnalistų dujomis nepurškia...Kažkaip keista! Dešimtmečius Kaune (ir Lietuvoje) gaujos siautėjo ir niekas nieko nematė:) Dabar (prieš rinkimus!) susirūpino saugumu:)

Neprokremlinis

Neprokremlinis portretas
Saunuoliai pareigunai ruosiasi tramdyti uzkardinti vata. Prasides pilietybiu atemimas is asmenu kelianciu gresme salies nacionaliniam saugumui prasides deportacijos i rytu valstybe. Kils neramumai nes kiaule sunku isvyti is darzo pilno gerybiu.

Užjaučiu tuos pareigūnus

Užjaučiu tuos pareigūnus portretas
nes jie nesupranta, kad tarnauja ne mokesčių mokėtojams, o juos už virvučių tampantiems. Ir kai prasidės chaosas, jie bus nušluoti minios. O juk ir jie turi šeimas, vaikus.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių