Primena: lengvatinius bilietus gali įsigyti tiek senjorai, tiek daugiavaikės šeimos

  • Teksto dydis:

Viešuoju transportu kai kurie kauniečiai gali keliauti už simbolinę kainą. „Kauno autobusai“ primena, kam priklauso didžiausia galima lengvata.

Oficialūs Kauno gyventojai viešuoju transportu gali važinėti kone už dyką. „Kauno autobusai“ primena, kad nuolaidos taikomos šeimoms, auginančioms tris ir daugiau vaikų iki 18 metų bei deklaravusioms gyvenamąją vietą Kauno mieste.

„Tokios šeimos gali įsigyti vardinius bilietus, kurio kaina 3 eurai. Toks bilietas galioja 3 metus“, – informavo „Kauno autobusai“.

Kita kauniečių kategorija, kurie gali važinėti su didele nuolaida – senjorai, sulaukę 80 metų. Jie taip pat turi būti deklaravę gyvenamąją vietą Kaune ilgiau nei vienerius metus. Senjorai taip pat už 3 eurus gali įsigyti vardinius lengvatinius bilietus ir juo naudotis 3 metus.

Lengvatinius bilietus įsigyti galima tik keleivių aptarnavimo centre (Laisvės al. 114). Klientai aptarnaujami pirmadieniais – penktadieniais nuo 7.30 iki 18.30 val.

„Senjorų, vaikų ir jų tėvelių patogumui nuotraukų atsinešti nereikia – lengvatos gavėjai fotografuojami vietoje“, – pažymėjo „Kauno autobusų“ atstovai.

Norintieji užsisakyti bilietą iš anksto, tai padaryti gali užpildę užsakymo formą internete – https://www.kvt.lt/bilietai/lengvatos/. Daugiau informacijos galima gauti paskambinus nemokamu telefonu 8 800 20 000 arba www.kvt.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senelis 80 metis

Senelis 80 metis portretas
Nelabai ir vazineja 80 meciai! Dauguma - kapinese. Pensijas didinkite ,kad galetu orus buti zmoga ,susimoketi uz viska kaip priklauso ,o ne lengvatas kaisiokite , nes darote mus nesiverciais,priklausomais nuo geradariu vadovu !

Na

Na portretas
Įlipa į autobusą senjorai, matyt, dar 80 nesulaukę, moka, o įlipa lakuotos, auksuotos " užsienietės"- nemoka. GĖDA merui. Įdomu, kur ir kiek važiuoja tie 80 mečiai? Dažno sveikata neleidžia išvis autobusu naudotis, tai prašom lengvata? Gal pasityčiojimas? Transportas nemokamas turi būti nuo 65 metų.

As

As portretas
Manau kad Lietuvoje užsidirbe pensija nedirbantis pensininkai turi teise i nemokama važiavima miesto transportu ir lengvata tarpmiestiniu. Tai kitu valstybiu praktika. Bukit lojalus Valstybe remiančius neemigravusiems pyliečiams. Kolkas mylyte tik svetimus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių