Primename: jau pirmadienį prasideda Kauno pilies žiedinės sankryžos rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio, gegužės 17 d., visai vasarai bus perkirsta svarbi miesto transporto arterija – prasidės vadinamojo Pilies žiedo rekonstrukcija. Juo bus draudžiamas bet koks transporto eismas, o Petro Vileišio tiltą bus galima kirsti tik pėsčiomis.

Sekmadienio vakarą vairuotojams kantrybe apsišarvuoti dar neteko – spūstyse jie nestrigo. Tiesa, prie žiedinės sankryžos apie artėjančius darbus įspėja ir palikta technika ar darbams reikalingos medžiagos.

Jau prieš kelias dienas Senamiestyje buvo pakeista ir eismo tvarka

„Pakeista eismo tvarka Kauno senamiestyje, būkite labai atidūs, įsukus nuo Šauklių gatvės jau nėra vienpusio eismo Šv. Gertrūdos g., draudžiamas eismas į M. Daukšos gatvę, vedančią į Senamiesčio gilumą. Tačiau M. Daukšos g. atkarpoje tarp Jonavos ir Šv. Gertrūdos g. jau nebėra draudžiamų kelio ženklų, tad nenustebkite, kad eismas vyks abiem kryptimis“, – rašė kauniečiai.

Primename, kad bus uždaromos kai kurios svarbios miesto eismo arterijos, tęsiami kiti gatvių ir magistralinių kelių tvarkymo darbai, tad Kaunas gali tapti spūsčių sostine.

Uždarius vadinamąjį Pilies žiedą, juo bus draudžiamas bet koks transporto eismas, o Petro Vileišio tiltą bus galima kirsti tik pėsčiomis.

Taip pat keisis nemaža dalis viešojo transporto maršrutų ir tvarkaraščių. Dėl to kelionės užtruks ilgiau nei įprastai, o keleiviai neišvengs persėdimų ir kitų laikinų nepatogumų.

Dėl žiedinėje sankryžoje laikinai uždaromo eismo bus nutraukiamas 27G autobusų ir 7-ojo bei 11-ojo troleibusų maršrutų eismas. Juos atitinkamai pakeis du nauji autobusų maršrutai – 7 ir 11.

Dėmesį turėtų atkreipti ir viešojo transporto keleiviai, važiuojantys 20, 21, 23, 31, 37, 39, 40, 44, 47, 48, 57 maršrutų autobusais bei 2, 5 ir 10 numerių troleibusais. Visi jie iki remonto pabaigos vyks aplinkkeliu arba bus dalijami į du maršrutus.

Dėl Pilies žiedinės sankryžos remonto darbų nuo gegužės 17 d. keičiama beveik dvi dešimtys maršrutų ir atitinkamai jų eismo tvarkaraščių. Detalią informaciją apie maršrutų pokyčius galima rasti internete: stops.lt/kaunas.

„Uždarytas eismas žiedinėje sankryžoje prie Kauno pilies neabejotinai palies tiek vairuotojus, tiek ir viešojo transporto keleivius. Numatyti laikini autobusų ir troleibusų maršrutų pokyčiai visam vasaros sezonui. Net ir vykstant žiedo remontui, rangovai užtikrins pėsčiųjų praėjimus, todėl darysime viską, kad žmonės kiek įmanoma patogiau ir laiku pasiektų reikiamas stoteles. Dar kartą atsiprašome už būsimus nepatogumus“, – kalbėjo Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas.....

vairuotojas..... portretas
.......žiūrint į nuotraukas, pagal darbų apimtis - gerai pinigėlio paplaus naujais vamzdžiais, užteks dviem metams.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o kada šaligatvių ir kelio broką tvarkys ? Po miestą važinėt normaliai neįmanoma . Taikos pr. tai košmaras , brokų brokas , o jau dažo . Aferistų banda valdo miestą

Emigr.

Emigr. portretas
Kas vyksta Kaune , tokių dalykų keliuose nepamatysi ,kitose civilizuotose šalyse.Žinome kaip kelius remontuoja,kada ir kokių greičiu.Tenai keliaus remontuoja naktimis, atlieka sudėtingiausius kelių darbus, kad ryte netrukdytų eismui.Dienos metu pažymi ,atžymi , apibrėžta spalvotai , pagal darbų atlikimo greiti ir būtinumą .Mokykites taip noriai negražiai parašyti ,debilai atleiskite ,bet taip yra.Tenai gerbe žmogų , mokesčių mokėtoją, nes kas mašinomis vaziuoja tie ir daug daugiau sumoka mokesčių .Kada pagaliau bus pagarba Lietuvos žmogui ,Lietuvoje.????,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių