Projekto „Du žaibai“ pabaigtuvės: ieškojome ko nors išskirtinio

  • Teksto dydis:

Kauno būsto rinka pirkėjams tikrai turi, ką pasiūlyti, o pirkėjai sugeba atsirinkti. Projektas „Du Žaibai“ – puikus to pavyzdys. Projektas ką tik baigtas, o jame likę tik keli laisvi butai. Populiarumu nesiskundžia ir kiti solidžią patirtį turinčios bendrovės „Norvegijos Kontaktai“ projektai.

Kas geriau?

Projekto „Du Žaibai“ neabejotina traukos dalis – pribloškiantys Kauno vaizdai, atsiveriantys nuo Milikonių kalno. Šilainių mikrorajone, Žaibo gatvėje iškilęs modernus aštuonių aukštų daugiabutis namas su miesto panorama – vienas išskirtinių NT objektų ir dėl savo lokacijos, ir kitų privalumų.

„Ieškojome ko nors išskirtinio“, – dažnu pirkėjų argumentu, kodėl nusižiūrėjo „Du Žaibus“, pasidalijo statytojo atstovai.

Žvelgiant į šį tvirtą ištaigingą Žaibo g. naujoką ne vienam net ir neieškančiam būsto žmogui taip ir knieti pakilti į pastato terasą ir pačiam įsitikinti, kaip toli nuo jos matyti, kokie objektai kasdien bus šio projekto naujakurių akiratyje.

Įkurtuvės: modernus aštuonių aukštų daugiabutis namas „Du Žaibai“ – jau baigtas. („Norvegijos Kontaktų“ nuotr.)

Statinio kokybė nenusileidžia įspūdžiui, apimančiam žvelgiant į pro langus atsiveriančią panoramą. Ne vienam įspūdį padarė įstiklinti veidrodiniai atspindintys langai, skirti apsaugoti patalpas nuo saulės ultravioletinės spinduliuotės ir suteikti pastatui išskirtinį vaizdą.

Projektas sukurtas remiantis ilgamete UAB „Norvegijos kontaktai“ statybų patirtimi. Tvirtas monolitinio namo fasadas padengtas naujos kartos lanksčiomis „Klinkerit“ plytelėmis. Kiekvienas butas turi atskirą terasą.

Vieni pirkėjai pasirinko požeminę, kitiems labiau prie širdies antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Dalis pasirinko būstą su daline apdaila, dalis pasinaudojo galimybe gauti jau įrengto buto raktus. Beje, ne tik viešos pastato erdvės, bet ir kai kurie butai iš anksto pritaikyti žmonėms su negalia.

Parkas, fortas ir paslaugos

Šilainiai – tai miestas mieste. Jeigu kada nors teko čia gyventi ar lankėte draugus, patys tuo galėjote įsitikinti. Žaibo gatvė žemėlapyje yra čia pat, bet įspūdis toks, kad gerokai atokiau nuo pagrindinių šio mikrorajono gatvių.

Visos būtiniausios paslaugos greitai pasiekiamos net ir pėstute. Kaimynystėje – prekybos centrai, keli vaikų darželiai, mokyklos, sveikatos ir laisvalaikio paslaugos.

Pasivaikščiojus Santarvės parke galima grįžti į Žaibo gatvelę ir apeiti ar net įsitraukti į kitas aktyvios vietinės kultūrinės bendruomenės veiklas Kauno tvirtovės VIII forte.

Norisi kitokios panoramos – nupėdiname į Milikonių kalno apžvalgos aikštelę. Norisi aktyvesnės veiklos – aplink apstu sporto klubų, galinčių supažindinti ir padėti tobulinti įvairių sporto šakų įgūdžius.

Patogus susisiekimas visuomeniniu transportu ir nuosavu automobiliu. Šilainiai – šalia pagrindinių tarpmiestinių kelių, tad kelias link sostinės ar jūros bereikalingai neprailgs – pasprukti iš miesto į magistralę prireiks vos kelių minučių. „Gyvenant Šilainiuose, į miesto centrą vykti nebūtina, nes daugybę paslaugų galima gauti čia pat vietoje“, – projektui pasirinktos vietos išskirtinumą apibūdino bendrovės „Norvegijos Kontaktai“ atstovai.

Po žemės sklypą

Pirkėjai įvertino ir kito „Norvegijos Kontaktų“ projekto – „Tyrlaukio“ – privalumus. Jame taip pat pabaigtuvių nuotaikos, tad visais gražiais aprašymais galima įsitikinti gyvai patiems. Tai mažaaukščių namų statybos kvartalas, kuris suformuotas iš atskirų dvibučių ir keturbučių gyvenamųjų namų.

Kvartalas: pirkėjai įvertino ir kito „Norvegijos Kontaktų“ projekto – „Tyrlaukio“ – privalumus. („Norvegijos Kontaktų“ nuotr.)

Šalia IX Kauno tvirtovės forto, atokiau miesto, arčiau gamtos apsupties. Visiems „Tyrlaukio“ pirmo ir antro aukšto butams priklauso po individualaus naudojimo žemės sklypą. Sklypai aptverti tvora, visuose sklypuose sutvarkytas gerbūvis. Takeliai grįsti trinkelėmis, o važiuojamoji dalis dengta asfaltu.

Pirmojo aukšto naujakuriams terasos įsirengtos pagal poreikius, o antro aukšto butai turi ir erdvius balkonus.

Šis šalia Tyrlaukio gatvės esančioje V.Bičiūno gatvėje iškilęs kvartalas kaip ir kiti „Norvegijos Kontaktų“ projektai išsiskiria tuo, kad pasirūpinta gerbūviu – sutvarkyta aplinka, o lokacija parinkta tokia, kad tiktų komforto ir ramios kaimynystės ieškantiems žmonėms, šeimoms su įvairaus amžiaus vaikais.

Atsižvelgdamas į klientų poreikius ir begalinį norą įsigyti savo namus statytojas dovanoja pusę rezervacijos mokesčio – šiuo metu taiko 2 tūkst. eurų mokestį vietoje 4 tūkst. eurų.

Kyla „Krėvės80

Šiuo metu „Norvegijos Kontaktų“ pajėgos koncentruojamos į projektą „V.Krėvės80“. Tai trijų daugiabučių kompleksas Dainavoje, V. Krėvės prospekte, netoli atnaujintų Dainavos ir Draugystės parkų.

Vietos elektromobiliams, ne tik vieno, bet ir penkių kambarių butai. Kiekvieno gyventojo poreikiams bus įrengta individuali šildymo sistema, leisianti atskirai net tik kambariuose reguliuoti temperatūrą, bet ir visame bute.

Tarp efektyvių sprendimų – modernus dizainas, grindų šildymas, vitrininiai veidrodiniai langai. Butai – su įstiklintais balkonais, lodžijomis ar net terasomis.

Jau kyla pirmasis komplekso pastatas. Pradedama nuo klasikinės raudonos spalvos penkiaaukščio. Vėliau jam kompaniją papildys du sodrios solidžios antracito spalvos devynaukščiai.

Rakursas: trijų daugiabučių kompleksas „V.Krėvės80” kyla Dainavoje, V. Krėvės prospekte. („Norvegijos Kontaktų“ nuotr.)

Patikimumo bagažas

Pirkėjai neabejoja teisingai pasirinkę. Tiek „Du Žaibai“, tiek „Tyrlaukis“ ir „Krėvės 80“ yra puiki investicija, o kartu ir puikus būstas gyventi patiems.

Tai, kas ypač aktualu šių mėnesių aktualijų fone – „Norvegijos Kontaktų“ projektai ir pastatai yra mažų energijos sąnaudų, komfortiška garso izoliacija. Ne mažiau svarbu ir projektų vystytojų patikimumas laiku ir kokybiškai pastatyti būstus, laikytis kitų įsipareigojimų klientams.

„Norvegijos Kontaktų“ patikimumo bagažas sukrautas per daugybę sėkmingos veiklos metų. Jį vis padidina su kiekvienu baigtu projektu. Net ir visas rinkas supurtęs žaliavų brangimas, rinkose atsiradęs jų trūkumas netapo pretekstu sutaupyti laiko ar lėšų klientų sąskaita, bendrovei nesukliudė laiku įgyvendinti visų būsimiems naujakuriams duotų pažadų.

Daugiau informacijos apie projektus:

duzaibai.lt

tyrlaukis.lt

kreves80.lt

www.norvegijoskontaktai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apie du zaibai projekta

Apie du zaibai projekta portretas
Nemazai paslepto broko kuri reikejo taisyti savu paciu saskaita, nes statytojai atsisake tai sutvarkyti, bei bego nuo klientu, tempe laika, kol galiausiai atsake taigi vistiek remontuosites ir susitvarkysit. Labai geda del tokiu darbuotoju, ir kas po kiekvieno darbo deda savo parasa ir atsako uz viska atsakymai taip ir liko paslepti, laiptines pirmiau irengia, poto apsvietimus deda isdauzo sienas skyles palieka, bile sviestuvai yra, laiptinese ir nemazai broko plyteliu klijavime, patys ir laiptai kreivi sleivi, i pozemini parkinga nusileidimas irgi brokas, klausimas kas bus ziemos metu, tikriausiai kentes vartai. O pozeminio parkingo aiksteleje jau trinkeles iskilnotos, po vandens nubegimu.

Ačkarikas

Ačkarikas  portretas
"Ieškojome ko nors išskirtinio". Surado kažką, kas į akį kažkiek krinta skandinaviško, ir kaip visada copy/paste.

Saras

Saras portretas
O perki buto dalį nes gaila pinigu normaliai padaryti, tai va toks ir statytojas, bent prieš pusmetį taip buvo :)
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių