Ragina būti atidiems: IX forto teritorijoje – pavojingas šulinys

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietė Alvita ir nurodė, kad IX forto prieigose yra pavojingas šulinys. Muziejaus vadovai patikino, kad vieta bus sutvarkyta artimiausiu metu.

Kaunietė pasakojo, kad su dukra kartais išeina pasivaikščioti ten, kur galima sutikti mažiau žmonių. Viena tokių vietų – IX forto muziejus, tiksliau aplink jį esanti teritorija. Čia atsiveria didelės erdvės, tad galima ramiai pasivaikščioti.

„Aišku, žmonių ir čia yra, bet jie yra tikrai saugiu atstumu vienas nuo kito. Su dukra vaikštinėjome po forto teritoriją ir pastebėjome šulinį, kurio dangtis jau baigia sutrupėti. Pasidarė neramu, juk gali vaikas užsižiopsojęs ten koją įkišti ir įkristi. Pagalvojau, kad ir pati galiu tokio pavojaus nepastebėti, jei kur nors į dukrą užsižiūrėčiau. Be to, matau, kad kartais į teritoriją užklysta ir gyvūnų, tad toks šulinys turėtų būti sutvarkytas, nes kitaip gali atsitikti nelaimė“, – portalui dėstė Alvita.

Pasidarė neramu, juk gali vaikas užsižiopsojęs ten koją įkišti ir įkristi.

Ji tikino, kad šiek tiek primynė šulinio dangtį ir šis pradėjo trupėti, tad, pasak moters, jei ant jo kas nors užliptų visu kūno svoriu, tai tikrai nugarmėtų žemyn. Kaunietė tikino, kad nelabai matosi, ar šulinys gilus, todėl jei dangtis neatlaikytų, tai tikrai nepavyktų išvengti sužalojimų.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su Kauno IX forto muziejaus atstovais ir informavo apie pavojingą šulinį. Netrukus gavome atsakymą, kad dangtis bus sutvarkytas.

„Dėkojame lankytojams už pilietiškumą. Informavau Kauno IX forto memorialinio komplekso teritoriją prižiūrinčius darbuotojus nedelsiant sutvarkyti šulinio dangtį, kad nebūtų keliama grėsmė memorialinio parko lankytojams. Rytojaus dieną (balandžio 3 d.) šulinio dangtis bus pakeistas nauju“, – informavo muziejaus vadovas Marius Pečiulis.


Šiame straipsnyje: IX forto teritorijojepavojingas šulinyspavojusskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Patyres

Patyres portretas
tai tik parodo kaip dirba muziejaus vadovybe . to sulinio stovis toks jau pora metu . bet darbuotojai geriau visa diena kortom losia nei kanors tvarko . nors islaikom 7 ukio darbininkus.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne tik žydus ir komunistus bet ir tulpes.

juokas

juokas portretas
rusai per nakti iskase
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių