Ramybės parke kažkam užkliuvo istorinis stendas

  • Teksto dydis:

Kauniečiai pasidalijo informacija, jog Ramybės parke nuverstas stendas. Žmonės svarsto, kad šis objektas galėjo užkliūti piktavaliams, mat yra įlenkimo žymių.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai informavo, jog Ramybės parke nulaužtas stendas, ant kurio surašyti įvairūs istorijos faktai. Praeiviai tikino, kad stendas nuverstas visai neseniai.

„Dažnai čia vaikštinėju, tačiau tik trečiadienį pamačiau, kad stendas parverstas ant šono. Nežinau, gal ir vėjas nuvertė, nors aš manyčiau, jog greičiau jis užkliuvo piktavaliams, nes stendo apačioje matosi įlenkimas, tai gal koks jaunimėlis spyrė iš kojos“, – savo pastebėjimais pasidalijo kaunietis Gabrielius.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Stendo apačioje matosi įlenkimas, tai gal koks jaunimėlis spyrė iš kojos.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar tai tikrai vandalizmo atvejis. Kauno miesto savivaldybė šios versijos neatmetama, nes prieš keletą mėnesių Ramybės parke stovinti mečetė buvo sulaukusi vandalų vizito. Tąkart buvo išdaužti šventovės langai.

„Informuojame, kad dėl informacinio stendo Kauno senosiose kapinėse prie Vytauto pr. nuvertimo informuota policija. Turime žinių, jog stendas buvo nugriautas prieš porą dienų, naktį apie 2 val. keturių asmenų, kurie po to dar apspardė Vytauto pr. esantį kioską. Vienos liudininkės teigimu, vandalizmo aktą matęs žmogus įvykį nufilmavo, tačiau susisiekti su juo mums nepavyko.

Informacinis stendas šiose kapinėse įrengtas 2012 m.  Po kelerių metų buvo ištepliotas, vėliau nulaužtos kelios rodyklės. Stendas atnaujintas 2019 m.  Nuverstas stendas šiuo metu yra nukeltas ir saugomas. Jį atstatys UAB „Statybų laikas“, kuri pernai Kauno miesto savivaldybės užsakymu stendą atnaujino ir sumontavo. Paskutinį kartą stendo būklė tikrinta šių metų sausio 10 d“, – pažymėjo savivaldybės atstovai.


Šiame straipsnyje: Ramybės parkasstendasnulaužtas stendasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

NaVa

NaVa portretas
Policija visai nepatruliuoja, todėl tokie dalykai ir darosi. Praėjusį savaitgali apie 20 val. vaikščiojome Ramybės parke ir matėme agresyvių paauglių apie 13-15 m. grupę , 5-6 jaunuolius, tarp kurių pora merginų. Toks įspūdis, kad jie iš kokio internato ar spec. mokyklos. Kiekvieną dieną praeinu parku ir tuos agresyvius paauglius jau sutinku ne kartą. Manau jų darbas. Tą vakarą jie per parką nuskubėjo prie mečetės batuto. Manau, kad galėjo jie ir nusižiūrėję ir pasidarbuoti, Būtų puiku, kad parke būtų įrengtos bent kameros, jei nėra patruliuojančių policininkų.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Reikia jau prie to priprasti , atėjo oligofrenų karta , nieko čia nepadarysi , kol jie neišdvės, teks su tuo taikytis ir kentėti .

v

v portretas
pats ngriuvo, spuves matosi.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių