Pereiti į pagrindinį turinį

Raudondvaryje vaikai piešė savo svajonių pilis

2022-08-29 12:00
DMN inf.

Rugpjūčio 24 d. Raudondvario pilyje vyko kasmetinis, jau devintus metus Kauno rajono socialinių paslaugų centro organizuojamas renginys „Aš ir tu“. Jo metu negalią turintys vaikai iš pakaunės kartu su mokiniais iš Raudondvario miestelio ant drobės piešė savo svajonių pilis.

KRS nuotr.

Šis renginys yra įrodymas, kad buvimas kartu sušildo širdis, paliečia mintis ir padeda kurti. Nepaisant įvairių skirtumų, bendroje veikloje gali gimti gražiausi dalykai.

Piešinių temą šįmet padiktavo pati aplinka, kurioje vyksta renginys – Raudondvario pilis. Mažieji piešė tai, kas jiems asocijuojasi su svajonėmis, laime, džiugesiu.

„Tokie renginiai yra labai reikalingi, jie mums primena, kad esame didelė šeima. Džiaugiuosi, kad bendraudami galime vieni kitus geriau pažinti, suprasti ir, žinoma, padėti. Lai drobėse nugula gražiausios spalvos, kuriose atsispindės jūsų puiki nuotaika ir džiugesys“, – sveikindamas renginio dalyvius kalbėjo Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

Mažuosius tapytojus pasveikino Kauno rajono meras V.Makūnas ir šio renginio iniciatorė, Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Raminta Popovienė. „Smagu, kad paprasta idėja keliauja metai iš metų. Kiek jau daug jūsų piešinių buvo nupiešta per šiuos metus. Jūsų darbų paroda kartą net buvo eksponuojama ir Seime“, – sakė R.Popovienė.

Kol vaikai piešė ir linksmai leido laiką su mokslo išradėjais, kurie vaikams pademonstravo ne vieną eksperimentą, jų tėvai buvo pakviesti į ekskursiją po Kauno rajono muziejų ir Raudondvario dvarą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų