„Rimi“ darbuotojai – koronavirusas, dėl to savaitgalį neveikė ir autobusų stotis

  • Teksto dydis:

Portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad prekybos centro „Rimi“ darbuotojai savaitgalį nustatytas COVID-19.

„Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad tai tiesa. Jos turimais duomenimis, susirgusi darbuotoja darbe paskutinį kartą lankėsi kovo 21 dieną. Tądien ji jau blogai jautėsi ir po 20 minučių išleistas namo.

„Šeštadienį, apie 10 val., „Rimi“, esančios Kauno autobusų stotyje, darbuotoja informavo, jog jai nustatytas COVID-19 virusas“, – teigė R. Keršienė.

Ji kalbėjo, kad tai yra pirmasis „Rimi“ darbuotojas, kuriam diagnozuotas šis virusas.

Kokie simptomai pasireiškė darbuotojai, R. Keršienė sakė negalinti atskleisti.

Siekiant išvengti bet kokios galimos rizikos, tuo pačiu pilnai dezinfekcijai uždaryta ir visa Kauno autobusų stotis.

Prekybininkai priėmė sprendimą uždaryti ne tik parduotuvę. „Siekiant išvengti bet kokios galimos rizikos, tuo pačiu pilnai dezinfekcijai uždaryta ir visa Kauno autobusų stotis“, – raštu komentarą papildė atstovė. 

R. Keršienė įvardijo, kad buvo nustatyti asmenys, galimai turėję kontaktą su sergančiuoju: tai trys „Rimi“ ir vienas valymo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojas. 

„Jie visi saviizoliavosi, jų paprašyta elgtis griežtai pagal sveikatos apsaugos institucijų nurodymus“, – teigė R. Keršienė.

Derinant visus veiksmus su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir atlikus pilną Kauno stoties bei „Rimi“ dezinfekciją, pastatas vėl atidarytas sekmadienio rytą.

„Rimi“ nuolat palaiko ryšį su virusu užsikrėtusia darbuotoja, taip pat – artimą kontaktą su ja per pastarąsias 14 d. turėjusiais kolegomis.


Šiame straipsnyje: rimikauno autobusų stotiskoronavirusasRimi darbuotojai koronavirusasCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
medrxiv info šaltinis : Pažymėtina, kad praėjus 26 dienoms po iškrovos 3 atvejis (45 metų amžiaus) išmatų mėginiuose vėl buvo teigiamas, tačiau kvėpavimo takų tamponų atžvilgiu jis buvo sveikas ir neigiamas. Šie rezultatai parodė, kad norint diagnozuoti COVID-19, ypač prieš išleidžiant pacientą ir stebint išleidžiamų pacientų atkrytį, reikia ne tik kvėpavimo takų mėginių, bet ir žarnyno mėginių (pvz., Išmatų).

aha

aha portretas
Hmm, bet Kauno autobusų stoty lyg ir ne Hyper Rimi, kodėl ši nuotrauka?

H

H portretas
Megoi rimi apsagininkai be kaukiu ir dar vaiksto uz nugaros pirdila senas
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių