Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno rotušėje susituokė olimpietis J. Bernotas ir jogos instruktorė

2016-09-16 14:35

Lietuvos burlentininko, olimpiečio Juozo Bernoto širdis užimta jau ir oficialiai. Penktadienį Kauno Rotušėje 27 metų kaunietis susituokė su savo bendraamže kineziterapeute bei jogos instruktore Gilija Raudonikyte, kuri tapo Bernotiene.

"Mūsų vestuvės nei tradicinės, nei originalios. Nesamdėme vedėjų, muzikantų. Mums šventė – ne koncertas ir ne šou, o jaukus laikas su artimiausiais žmonėmis", – nuoširdžiai kalbėjo Gilija.

Sutuoktinių vestuvių puota įvyko viename iš Senamiestyje įsikūrusių Kauno viešbučių restoranų.

Tiesa, netradicinių detalių vis dėlto buvo: pora susituokė 2016.09.16 16 valandą. Ne bažnyčioje, kaip dabar populiaru, bet Rotušėje.

"Kur matėte, kad Neptūnas apsilankytų bažnyčioje?" – juokavo "RS:X" burlenčių klasėje sportuojantis J.Bernotas.

Balta vestuvine suknele vilkinčios Gilijos ir juodu kostiumu vilkinčio Juozo vestuvių liudininkai vilkėjo priešingai: jis – baltai, ji – juodai.

O prie Rotušės susirinkusių juos pasveikinti draugų šventės proga jaunieji prašė dovanoti ne gėlių, bet atviručių su palinkėjimais.

"Gėlės nuvysta, o užrašytus palinkėjimus prisiminsime dar ilgai ir mielai paskaitysime ne tik per vestuvių metines", – prisipažino biomedicinos srities mokslų doktorantė G.Bernotienė.

Juozas ir Gilija susipažino prieš daugiau nei 8 metus: juos suvedė buriavimas ir buriuotojų draugystė, o J.Bernotą su dabar jau jo žmona Gilija supažindino geriausias Lietuvos olimpiečio draugas Darius.

"Gilija sužavėjo nuo pirmos dienos. Ir vis labiau žavi. Viskuo, kuo tik gali žavėti mylimas žmogus, – vidumi ir išore. Nuo pat pirmos dienos ji visuomet kartu su manimi ir net tuomet, kai esu už kelių tūkstančių kilometrų, kažkur viduryje jūrų", – romantiškai kalbėjo Juozas.

"Nes jis – mano herojus, nes meilės papasakoti ir nusakyti žodžiais neįmanoma, – šypsojosi laiminga Gilija. – Tiesiog myli. Jauti, kad myli, labai jauti."

Po vestuvių puotos, dar šį savaitgalį, jaunieji išvyks romantiškon kelionėn į Siciliją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų