Savaitgalį laukia nuotaikingas „Fluxus“ kopimas į Parodos kalną: bus ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Jau tradicija tapęs „Fluxus“ kopimas į Parodos kalną šį šeštadienį vėl suburs kauniečius ir miesto svečius. Kūrybiškumą išlaisvinę personažai užims visą kalną, todėl vairuotojams teks rinktis kitus kelius. Dėl renginio bus koreguojami ir viešojo transporto maršrutai.

Tūkstančius žmonių pritraukiančio „Fluxus“ festivalio akcentu vėl taps kostiumuotų personažų kopimas į Parodos kalną. Šeštadienį fluxsiški kauniečiai ir miesto svečiai užims Parodos kalną ir jo prieigas, todėl rekomenduojama automobilius palikti namuose, o jei neišeina be jų keliauti, teks rinktis kitus maršrutus, mat šeštadienio vakarą transporto eismas šioje miesto dalyje bus draudžiamas.

„Rugsėjo 21 d. nuo 20 iki 21.30 val. bus ribojamas eismas Parodos gatve“, – informavo Kauno miesto savivaldybė.

Dėl „Fluxus“ kopimo į kalną bus koreguojami ir miesto viešojo transporto maršrutai, tad keleiviai turi pasitikrinti, pro kur važiuos troleibusai ir autobusai bei kur patogiausia laukti šio transporto.

„Šeštadienį nuo 20 iki 21.30 val. 3, 37, 40 autobusų maršrutai bus nukreipiami apylanka Radvilėnų plentu bei Tunelio gatve. 34, 38, 43 autobusų ir 4 troleibusų maršrutai nukreipiami pro miesto centrą ir Savanorių prospektą“, – kuriuos maršrutus palies Parodos kalno eismo ribojimai, nurodė miesto atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsakymas Rasai ir visoms zanudoms

Atsakymas Rasai ir visoms zanudoms portretas
Sena zaba sedek savo hrusciovkei ir nekvarksek. Jeigu kazkas nepatinka kelkis gyvent i Kupiski ar panasaus atstojaus lygio miestus

Mozė

Mozė portretas
Dėl renginių piktinasi visiški marazmatikai. Normalūs žmonės nori teigiamų emocijų ir smagių renginių. Tad runkeliai kavokitės.

Rasa

Rasa portretas
Ir vėl mes įkaitai kažkokios nesąmonės, ar nėra Kaune daugiau kalnų? Kiekvieną savaitgalį vis po naują renginį
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių