Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgalis Kaune: derliaus mugė, spektaklių premjeros, kino festivalis

2013-09-27 03:00
DMN inf.

Kaune paskutinį rugsėjo savaitgalį netrūks pramogų ir kultūros renginių. Pats išrankiausias miestietis ar į laikinąją sostinę atvykęs svečias tikrai nenuobodžiaus.

Artūro Morozovo nuotr.

Kaune paskutinį rugsėjo savaitgalį netrūks pramogų ir kultūros renginių. Pats išrankiausias miestietis ar į laikinąją sostinę atvykęs svečias tikrai nenuobodžiaus. 

Rugsėjo 27 d. (penktadienis)

Nuo penktadienio pusiaudienio prasidedanti Derliaus šventė ir mugė visą savaitgalį lankytojus vilios kvapniu naminės duonos kvapu, ūkininkų soduose užaugintomis daržovėmis ir vaisiais.

Pasigardžiavus mugėje prekiaujamais gaminiais, paminėkite ir  Turizmo dieną.  Penktadienį ir šeštadienį Kauno rajono turizmo centras kviečia į nemokamas ekskursija, pajusti tikrąją XIX – XX amžiaus technikos dvasią kviečia Tradicinių amatų centras. Renginiai nemokami.

Nepamirškite, kad iki spalio 6 dienos vyks ir Tarptautinis Kauno kino festivalis. Čia kiekvienas kino mylėtojas ras, kuo praskaidrinti kasdienybę ir atgaivinti savo sielą.

Rugsėjo 28 d. (šeštadienis)

Šeštadienį tiek vaikams, tiek suaugusiems siūlome aplankyti teatrus. 12 valandą Kauno valstybiniame lėlių teatre rudeniška premjera – „Čipolino nuotykiai".  Šeštadienį ir sekmadienį Kauno Valstybiniame Muzikiniame teatre – operos Vedybų vekselis" premjera, o Kauno kameriniame teatre – psichologinės komedijos „Tiesa" premjera.

Kauno bendruomenės centras „Girsta" kviečia kauniečius į tradicinę, jau 10-ąją rudeninę poezijos valandą. Renginys A. Mickevičiaus slėnyje vyks 14 val.

Kauno marių regioninio parko direkcija mylinčius gamtą vaikus ir suaugusiuosius kviečia į žygį  „Būk tyrėju pats“.

„Žalgirio" arenoje laukia šiltas vakaras su Neda ir O. Ditkovskiu. Antrus metus sugrįžta muzikinis ciklas „Kalbanti muzika“.

Kauno barai siūlo išsklaidyti rudenišką nuotaiką. 

Rugsėjo 29 (sekmadienis)

Urmo miestelyje vyks Bagažinių turgus, kuriame parduodama viskas – nuo namų apyvokos daiktų ir drabužių iki interjero detalių. Prekiautojais šiame turguje gali būti visi žmonės, kurie turi nereikalingų daiktų ir nori juos parduoti arba mainyti. Turguje gali prekiauti ir pradedantys menininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų