Kauno rajono savivaldybę papuošė vaikų piešiniai

  • Teksto dydis:

Pasaulinės aplinkos dienos proga Kauno rajono savivaldybė organizavo piešinių konkursą „Ką pasakoja Kauno rajono gamta“, kuriame kvietė dalyvauti moksleivius ir darželinukus. Birželio 17 d. Kauno rajono mero pavaduotojas Antanas Nesteckis pasveikino ir apdovanojo piešinių konkurso nugalėtojus.

Savivaldybė sulaukė 115 vaikų piešinių. Konkurso komisija pagal amžiaus grupes išrinko tris išradingiausius ir originaliausius piešinių autorius, o gyventojai, balsuodami „Facebook“ paskyroje atrinko jiems labiausiai patikusį piešinį.

Konkurso nugalėtojais tapo: Herkus Kantaravičius (5 metai), Žygimantas Bakanas (Domeikavos gimnazija, 2 g. kl.), Deimantė Matjošaitytė (Kauno r. Lapių pagrindinės mokykla, 6 kl.), o daugiausia gyventojų simpatijų sulaukė – Samanta Kalvaitytė (Kauno r. Ringaudų pagrindė mokykla, 2a kl.).

„Mūsų kraštas yra labai gražus savo gamta, kultūra, istorija, o jūs esate tie, kurie šį grožį užfiksavote piešiniuose. Didžiuojuosi jumis, kad taip kūrybingai atvaizdavote įdomiausias Kauno rajono vietas“, – sveikindamas vaikus kalbėjo A.Nesteckis.

Vicemeras padėkojo ir vaikus atlydėjusiems tėvams, kurie juos augina atsakingais ir išradingais piliečiais. Vaikams jis linkėjo ir toliau piešti, kurti, nes menas mums padeda augti kultūriškai.

Konkurso nugalėtojai buvo apdovanoti knygyno dovanų čekiais, savivaldybės suvenyrais ir saldžiomis dovanomis.

Konkurso nugalėtojai taip pat apžiūrėjo savivaldybėje eksponuojamus visus konkurso dalyvių piešinius.

Piešinių konkursas, skirtas Pasaulinei aplinkos dienai, organizuojamas jau ne pirmus metus, o savivaldybė pažadėjo, kad ir kitais metais pakaunės vaikai galės vėl jame dalyvauti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių