Pereiti į pagrindinį turinį

Savivaldybėje - naujas Viešosios tvarkos poskyris

2009-02-09 18:04
Savivaldybėje - naujas Viešosios tvarkos poskyris
Savivaldybėje - naujas Viešosios tvarkos poskyris / Tomo Raginos nuotr.

Nuo kovo mėnesio Kauno savivaldybėje pradės veikti Viešosios tvarkos poskyris, kuris bus įkurtas Bendrajame skyriuje. Poskyryje bus įsteigti keli etatai, taip pat šio poskyrio veiklos funkcijas padės atlikti 11 seniūnijų aplinkos apsaugos specialistai.

Gyventojai kasdien piktinasi, kad policijos pareigūnai nereaguoja į smulkius pažeidimus, pvz., į be antsnukio vedžiojamus šunis, triukšmaujančius asmenis, tačiau būtent tokie atvejai ir sukelia gyventojams nesaugumo jausmą. Dėl tokių pažeidimų dažnai kreipiamasi į savivaldybes.

Savivaldybė tikina, kad būtent šias problemas spręs bei gyventojų saugumo jausmą padės užtikrinti naujasis poskyris.

Viešosios tvarkos poskyris prižiūrės, kaip laikomasi Tvarkymo ir švaros taisyklių, Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklių, kitų teisės aktų ir operatyviai reaguos į gautus gyventojų skundus, rinks ir perduos informaciją atitinkamoms tarnyboms.

„Įkūrus poskyrį savivaldybėje etatų skaičius tikrai nepadidės, nauji darbuotojų etatai bus iš Kauno miesto savivaldybės vidinio rezervo. Šio poskyrio įsteigimas bus įžanga kuriant municipalinę policiją“, - teigė Administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius.

Po savivaldybės reorganizacijos nuo birželio mėnesio poskyris virs skyriumi. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų