Savivaldybės administracijos komanda – vėl pilna

Miesto taryba į savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą patvirtino Eglę Andriuškienę. Ji pakeitė savo noru iš šių pareigų pasitraukusią Jolantą Baltaduonytę.

Antradienio posėdyje užpildyta savivaldybės administracijos komanda, kuri beveik mėnesį buvo be vieno nario. Taryba pritarė, jog Viliaus Šiliausko pavaduotoja tarptų E.Andriuškienė, iki tol vadovavusi Personalo valdymo skyriui.

„Labai džiaugiuosi man išreikštu pasitikėjimu, tikiuosi nenuvilti komandos, tęsti pradėtus darbus ir inicijuoti naujus. Dar kol kad nežinau, nuo ko pradėsiu, bet tikrai turėjau laiko susipažinti su darbu, kuris manęs laukia. Be to, mano turimos patirtys duoda tam tikrų žinių“, – portalui kalbėjo E.Andriuškienė.

Eglė Andriuškienė/Vilmanto Raupelio nuotr.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad J.Baltaduonytė iš V.Šiliausko komandos pasitraukė vasario pradžioje. Ji tikino, kad nori grįžti į Socialinių paslaugų skyriaus vedėjos pareigas. Iki tampant administracijos direktoriaus pavaduotoja, ji ir vadovavo minėtam skyriui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Be komentaru

Be komentaru portretas
Kyšininkė,kokiu reta...

bbd

bbd portretas
aferistu sou

petras

petras portretas
neisiliaisti i kauna milano koandos arba tegu zaidzia tuscioje haleje, o po varzybu abi komandas uzdaryti irtegul treniruojasi karantine
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių