„Kad virtinukai su grybais, jaučio uodegėlėmis, aviena arba pagal XX a. pirmos pusės receptą iškeptas Stroganovo jautienos kepsnys būtų išskirtinio skonio, geriausia gaminant... dainuoti“, – tvirtina restorano „Valick Valley“ virtuvės šefas Alvydas Valickas.
Jis patiekalus kuria (taip, šis žodis labai tinka) iš šviežių produktų, gyvenimo džiaugsmo ir meilės. Kokybiški produktai perkami iš mažų ūkių, valgiaraštyje metų laikų sezono pasiūlymai, sukaupta didžiulė patirtis ir originalūs receptai garantuoja, kad apsilankiusieji restorane „Valick Valley“ pasijus tarsi kamerinėje maisto kultūros šventėje.
„Kiekvienas mūsų restorano lankytojas yra tarsi šeimos draugas, kuriam, natūralu, norime pasiūlyti tai, ką turime geriausio“, – sėkmės paslaptį atskleidžia šeimyninio restorano „Valick Valley“ vadovė Vida Valickienė.
Jei įspūdžių norėsis dar daugiau, verta paragauti kokios nors vienos rūšies (arba kelių – ypač įdomu palyginti) grapos. Nelabai žinote apie šį gėrimą? Po įdomaus, emocingo restorano someljė Karolio Valicko pasakojimo ne tik daug apie grapą žinosite, bus sunku apsispręsti – geriau kruopščiai prie patiekalo priderintas vynas ar vis dėlto šlakelis grapos iš specialių, rankų darbo taurelių, keliaujančių tik į šį Lietuvos restoraną tiesiai iš Italijos.
„Restorano „Valick Valley“ vietoje (V.Kuzmos g. 8) kadaise buvo malūnas, čia miestiečiai užsukdavo išgerti arbatos“, – mielai pasakoja K.Valickas apie jau seniai su maistu susijusią erdvę, iliustruodamas pasakojimą restoraną puošiančiomis senomis fotografijomis, taigi telieka išsirinkti – šiandien norite deserto, vegetariško patiekalo ar paragauti veršienos žandukų, salotų su karšta ėriena, atsivežta iš ekologinio ūkio, o gal žuvies arba karštos anties confit su prancūziška bulvyte ir Kalėdas primenančiu šefo firminiu užpilu?
Naujausi komentarai