Šei­my­ni­nio res­to­ra­no sėk­mės pa­slap­tis

Šei­my­ni­nio res­to­ra­no sėk­mės pa­slap­tis

2015-11-23 11:42 klaipeda.diena.lt inf.

„Kad vir­ti­nu­kai su gry­bais, jau­čio uo­de­gė­lė­mis, avie­na ar­ba pa­gal XX a. pir­mos pu­sės re­cep­tą iš­kep­tas Stro­ga­no­vo jau­tie­nos keps­nys bū­tų iš­skir­ti­nio sko­nio, ge­riau­sia gam­i­nant... dai­nuo­ti“, – tvir­ti­na res­to­ra­no „Va­lick Val­ley“ vir­tu­vės še­fas Al­vy­das Va­lic­kas.

Jis pa­tie­ka­lus ku­ria (taip, šis žo­dis la­bai tin­ka) iš švie­žių pro­duk­tų, gy­ve­ni­mo džiaugs­mo ir mei­lės. Ko­ky­biš­ki pro­duk­tai per­ka­mi iš ma­žų ūkių, val­gia­raš­ty­je me­tų lai­kų se­zo­no pa­siū­ly­mai, su­kaup­ta di­džiu­lė pa­tir­tis ir ori­gi­na­lūs re­cep­tai ga­ran­tuo­ja, kad ap­si­lan­kiu­sie­ji res­to­ra­ne „Va­lick Val­ley“ pa­si­jus tar­si ka­me­ri­nė­je mais­to kul­tū­ros šven­tė­je.

„Kiek­vie­nas mū­sų res­to­ra­no lan­ky­to­jas yra tar­si šei­mos drau­gas, ku­riam, na­tū­ra­lu, no­ri­me pa­siū­ly­ti tai, ką tu­ri­me ge­riau­sio“, – sėk­mės pa­slap­tį at­sklei­džia šei­my­ni­nio res­to­ra­no „Va­lick Val­ley“ va­do­vė Vi­da Va­lic­kie­nė.

Jei įspū­džių no­rė­sis dar dau­giau, ver­ta pa­ra­gau­ti ko­kios nors vie­nos rū­šies (ar­ba ke­lių – ypač įdo­mu pa­ly­gin­ti) gra­pos. Ne­la­bai ži­no­te apie šį gė­ri­mą? Po įdo­maus, emo­cin­go res­to­ra­no so­mel­jė Ka­ro­lio Va­lic­ko pa­sa­ko­ji­mo ne tik daug apie gra­pą ži­no­si­te, bus sun­ku ap­si­spręsti – ge­riau kruopš­čiai prie pa­tie­ka­lo pri­de­rin­tas vy­nas ar vis dėl­to šla­ke­lis gra­pos iš spe­cia­lių, ran­kų dar­bo tau­re­lių, ke­liau­jan­čių tik į šį Lie­tu­vos res­to­ra­ną tie­siai iš Ita­li­jos.

„Res­to­ra­no „Va­lick Val­ley“ vie­to­je (V.Kuz­mos g. 8) ka­dai­se bu­vo ma­lū­nas, čia mies­tie­čiai už­suk­da­vo iš­ger­ti ar­ba­tos“, – mie­lai pa­sa­ko­ja K.Va­lic­kas apie jau se­niai su mais­tu su­si­ju­sią erd­vę, iliust­ruo­da­mas pa­sa­ko­ji­mą res­to­ra­ną puo­šian­čio­mis se­no­mis fo­tog­ra­fi­jo­mis, tai­gi te­lie­ka iš­si­rink­ti – šian­dien no­ri­te de­ser­to, ve­ge­ta­riš­ko pa­tie­ka­lo ar pa­ra­gau­ti ver­šie­nos žan­du­kų, sa­lo­tų su karš­ta ėrie­na, at­si­vež­ta iš eko­lo­gi­nio ūkio, o gal žu­vies ar­ba karš­tos an­ties con­fit su pran­cū­ziš­ka bul­vy­te ir Ka­lė­das pri­me­nan­čiu še­fo fir­mi­niu už­pi­lu?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų