Šešioms įmonėms – septyni medaliai

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ arenoje šurmuliavusioje 16-ojoje Lietuvos gamintojų parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2024“, tarp daugiau nei 250 dalyvių savo produkciją pristatė ir keturiolika Kauno rajono įmonių. Net šešios jų pelnė septynis medalius ir buvo apdovanotos už išskirtinius gaminius.

Čekiškės ūkis apdovanotas dviem aukso medaliais – už nugarinę be odos, šaltai rūkytą ir lašinių česnakinę užtepėlę. Tokios pat spalvos medaliai įteikti bendrovei „Vegateksa“ (už slidinėjimo kojines ir „CLM Cosmetics“ (už apsauginę priemonę nuo karščio plaukams).

Sidabro medaliais įvertinti mažosios bendrijos „Putinų sirupas“ tokio paties pavadinimo gaminys, bendrovės „Cosmoway NUNU“ plaukų šampūnas ir „Aconitum“ – supra formulė libido ir grožiui.

Iš viso parodoje įteikti 65 medaliai už inovatyvius ir tradicinius lietuviškus gaminius ir paslaugas. Renginio tikslas – skatinti lietuviškų produktų vartojimą, stiprinti gamintojų ir tiekėjų bendradarbiavimą.

„Džiaugiuosi, kad vis daugiau verslininkų atranda Kauno rajoną, čia steigia savo verslus, kurie ne tik kuria naujas darbo vietas gyventojams, bet ir priartina paslaugas arčiau žmonių“, – parodos atidarymo renginyje bendraudamas su Kauno rajono atstovais sakė savivaldybės vicemeras Antanas Nesteckis.

Visoms įmonėms vicemeras priminė, kad Kauno rajone veikia Smulkiojo ir vidutinio verslo skatinimo fondas, į kurį jos gali kreiptis paramos dalyvauti parodose, naujai įrangai įsigyti ar informacinėms sistemoms kurti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių