Pereiti į pagrindinį turinį

Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai

2009-04-14 19:16
Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai Šiukšles iš Panemunės šilo padėjo valyti ir gyventojai

Bendrovė „Vitaresta“ sutvarkė tris, skaitytojų manymu, labiausiai prišiukšlintas Kauno vietas.

Baigėsi portalo kaunodiena.lt ir bendrovės „Vitaresta“ akcija „Švarinkime Kauną!“. Skaitytojai buvo kviečiami siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuotos labiausiai prišiukšlintos miesto vietos.

Po to skaitytojai turėjo galimybę balsuoti ir išrinkti tris vietas, kurias sutvarkys „Vitarestos“ darbininkai.

Daugiausia skaitytojų balsavo už Panemunės šilo prieigų sutvarkymą. Akcijai nuotraukų atsiuntęs kaunietis pasakojo, kad per šiukšles šiame parke jau praeiti neįmanoma.

Pasak „Vitarestos“ atstovo, Panemunės šilas išties atrodė baisiai: primėtyta senų lovų, langų rėmų, butelių. Praėjusią savaitę 50 bendrovės darbininkų surinko atliekas, kurias dar ir surūšiavo.

Dar dvi vietos, kurias sutvarkė minėta bendrovė, - Kuršių gatvėje, prie parduotuvės „Norfa“ ir P.Lukšio gatvėje, prie „Rimi“ parduotuvės.

„Vitarestos“ vadovai džiaugiasi, kad prie šios savanoriškos miesto tvarkymo talkos aktyviai prisidėjo ir gyventojai.

Portalas kaunodiena.lt dėkoja visiems skaitytojams ir aktyviems kauniečiams, dalyvavusiems šioje akcijoje, ir kviečia patiems švarinti savo miestą, o apie piktadarius pranešti elektroniniu paštu [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų