Sniego spąstuose – ir „Kauno diena“: laikraštis pasiekė ne visus

  • Teksto dydis:

„Kauno dienos“ redakcija atsiprašo skaitytojų, kad pirmadienį dienraštis pasiekė ne visus prenumeratorius, o dėl itin gausaus snygio šią savaitę sutrikimų gali būti ir kitomis dienomis.

„Dienraštis spausdinamas Lenkijoje, Bialystoke, tačiau sekmadienio vakarą dėl iškritusio itin gausaus sniego ir siautusios pūgos eismo sąlygos buvo itin sudėtingos.

Ne gana to, Lietuvos-Lenkijos pasienyje jis visiškai sustojo, susidarė kilometrinės eilė. Į ją pateko ir „Kauno dienos“ platinimo tarnybos automobilis.

Atsiprašome skaitytojų ir dedame visas pastangas, kad kitomis dienomis būtų išvengta nesklandumų“, – teigė „Diena Media news“, valdančios dienraštį „Kauno diena“, direktorius Tadas Širvinskas.

Regimanto Zakšensko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žinantis

žinantis portretas
Kadangi Lenkijoje viskas pigiau, tai normalu, kad pigiau ir Kdieną ten spausdintis ir net iš ten atsivežti spaudą. Čia kaip lietuviški kumpiai ir dešros, irgi lenkijoje užauginama ir gaminama, tik etiketes uždeda- pagalinta Lituanojoje. :))) Lietuva tampa tokia skyle, kad čia vietoj nieko nebeapsimoka gamintis dėl grobuoniškų kainų.

klaipeda

klaipeda portretas
susitare Kaunas su Klaipeda -i Lenkija...o gal dar toliau , bus dar idomiau...

yja

yja portretas
va čia tai juokelis... o tai kur dingo Kauno spaustuvė? Kažkas už eurą nusipirko ar kaip? Va čia tai suskėlė bajerį, nei juoktis nei verkt.... Kauno dieną spausdina Lenkijoj....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių