Specialistų patarimai – nė motais: prie namo sukabintos vienkartinės kaukės

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą feisbuko grupėje „Vilijampolė šiandien“ kauniečiai pasidalijo retai matomu vaizdu. 

„Vėdinasi“, – prie nuotraukos, kurioje matosi lauke, prie namo ant virvelės, sukabintos vienkartinės medicininės kaukės, rašė moteris.

Internautai teigė, kad šis vaizdas užfiksuotas Vilijampolėje, Vytenio gatvėje. 

Kauniečiai tokį vaizdą užfiksuoja nebe pirmą kartą. Portalas kauno.diena.lt praėjusių metų gruodį rašė, kad vienkartinės kaukės buvo džiovinamos miesto centre, Karaliaus Mindaugo prospekte. 

„Pirmą kartą tokį vaizdą matau, tad ir nusprendžiau nufotografuoti. Juokinga, kad žmonės džiovina vienkartines medicinines kaukes“, – pasakojo tuomet vaizdą užfiksavęs fotografas Alius Koroliovas.

Aliaus Koroliovo nuotr.

Medikai nuolat primena, kad vienkartines medicinines kaukes reikia keisti kas kelias valandas arba tuomet, kai jos sudrėksta, o pakartotinis jų naudojimas sumažina efektyvumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zapaslyvas

zapaslyvas portretas
kaukes reikia ne skalbt, o keisti. Savo keiciu kas puse metu, manau, pakanka. Dar nesusirgau korona

:)

:) portretas
Tikiu, kad virusas yra, tikiu, kad kaukės nuo jo apsaugo, bet savąją keičiu kas tris mėnesius, nes nežinau, ar noriu saugotis nuo viruso.

Ne kvaiša

Ne kvaiša portretas
Pagal komentarus itariu raše vienas autorius )) Yra pigiu kaukiu kur už dežute mačiau kokie 3 eurai. Kam skalbti ? Ilgam užtektu. Norite chirurginiu žinoma bus brangesnes ...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių