Pereiti į pagrindinį turinį

Sportiškiausi Kaune – ugniagesiai

2017-03-07 11:21
DMN inf.

Kovo 4 d. baigėsi Kaune visą vasarį trukęs paplūdimio tinklinio turnyras, kuriame dalyvavo 24 darbo kolektyvai.

Organizatorių nuotr.

Nugalėtojais tapo ir teisę vadintis sportiškiausiu darbo kolektyvu įgijo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komanda. Antrąją vietą užėmė bendrovės „Žemės matavimai“, o trečiąją – bendrovės „Technologinių paslaugų sprendimai“ komandos. 

Kaune esančioje „Rio“ smėlio arenoje vyko trečius metus iš eilės Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuotas įmonių kolektyvų 3x3 paplūdimio tinklinio turnyras. Vasario 11 d. surengtas pirmasis turnyro etapas, kuriame dalyvavo visos užsiregistravusios komandos. Antrajame (vasario 18 d.) etape komandos išsiaiškino savo pajėgumus, o po trečiojo (vasario 25 d.), sužaidus atkrentamąsias, sužinota, kurios 16 stipriausių komandų pateko į finalą.

Turnyras suteikė galimybę aktyviau praleisti laisvalaikį, daugiau laiko skirti bendravimui su kolegomis neformalioje aplinkoje, o svarbiausia – padidinti savo fizinį aktyvumą. Atsižvelgiant į Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, suaugusieji per savaitę vidutinio intensyvumo aerobinei fizinei veiklai turi skirti ne mažiau kaip 150 minučių.

Turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti renginio rėmėjų ir organizatorių įsteigtais prizais, taurėmis ir medaliais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų