Pereiti į pagrindinį turinį

STT debatų nugalėtoja – VDU „Rasos“ gimnazija

2014-12-15 11:59
DMN inf.
Artūro Morozovo nuotr.

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) organizuotus debatus laimėjo Kauno VDU „Rasos“ gimnazija.

Praėjusį penktadienį Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje įvyko debatų konkurso antikorupcine tema „Mūsų šalyje yra realios galimybės korupcijai įveikti“ finalas. Dėl nugalėtojų vardo varžėsi šešios miesto ugdymo įstaigos: Aleksandro Puškino gimnazija, VDU „Rasos“ gimnazija, „Aušros“ gimnazija, Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų mokykla, Maironio universitetinė gimnazija ir Milikonių vidurinė mokykla.

Teisėjams, siekiantiems nustatyti nugalėtojus, teko labai nelengva užduotis, nes visi komandų atstovai kalbėjo labai argumentuotai ir užtikrintai. Tačiau šiais metais konkurso nugalėtojais tapo VDU „Rasos“ gimnazijos komanda. Antrą vietą iškovojo Milikonių vidurinė mokykla, trečią – „Aušros“ gimnazija.

Debatų nugalėtojams buvo įteikti Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko ir Specialiųjų tyrimų tarnybos direktoriaus Sauliaus Urbanavičiaus padėkos raštai. Komandos taip pat buvo apdovanotos Švietimo ir ugdymo skyriaus ir Specialiųjų tyrimų tarnybos įsteigtomis dovanėlėmis.

Debatų konkursas antikorupcine tema Kauno moksleiviams organizuojamas jau penkti metai. Šio konkurso iniciatoriai – Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo ir ugdymo skyrius bei Specialiųjų tyrimų tarnybos Kauno valdyba.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų