Pereiti į pagrindinį turinį

Suimti kaunietę sieros rūgštimi apipylę įtariamieji

2011-09-08 23:30
Suimti kaunietę sieros rūgštimi apipylę įtariamieji
Suimti kaunietę sieros rūgštimi apipylę įtariamieji / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Kauno miesto apylinkės teismas ketvirtadienį leido suimti 32 metų kaunietį Paulių Kairį, kuris įtariamas organizavęs buvusios draugės užpuolimą.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 29 metų Eglė V. buvo apipilta rūgštimi gegužės 19 d. apie 20.30 val. Kaune, Šiaurės pr. 24-ojo namo laiptinėje. Kauno klinikų Plastinės chirurgijos ir nudegimų skyriuje jai buvo nustatyti daugybiniai kūno nudegimai.

P.Kairys jau yra kartą teistas. Jam pareikšti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo organizavimo ir neteisėto informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimo.

Pareigūnai nustatė, kad P.Kairio prašymu sieros rūgštimi merginą galimai apipylė Kauno rajono gyventojas P. B., gimęs 1987 m. Nedirbančiam, keturis kartus teistam jaunuoliui pareikšti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.

Kauno miesto apylinkės teismo nutartimi abiem įtariamiesiems paskirta kardomoji priemonė  - suėmimas vienam mėnesiui.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad už sunkų sveikatos sutrikdymą gresia laisvės atėmimo bausmė iki 10 metų.

Į namus grįžtančios Eglės V. lemtingą vakarą įtariamasis laukė kelias valandas. Merginai einant į namo laiptinę, jis įsmuko kartu. Lifto aikštelėje pirmame aukšte užpuolikas šliūkštelėjo jaunai moteriai į veidą sieros rūgšties.

Veidą moteris bandė apsaugoti rankomis, todėl nukentėjo ir dalis plaštakų, kitos kūno vietos. Iš karto po nelaimės buvo aišku, kad merginai prireiks ne vienos operacijos.

Manoma, kad žiaurus išpuolis įvykdytas iš keršto, nes su P.Kairiu moteris anksčiau nutraukė draugystę.



Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų