Pereiti į pagrindinį turinį

Sukurkite Kalėdų staigmeną vienišiems senoliams

2016-12-16 14:56
DMN inf.

Jei pasaulyje egzistuotų gerumo matavimo skalė, per artimiausias tris dienas Kaune ji šoktelėtų į rekordines aukštumas.

Elijaus Kniežausko nuotr.

Miesto gyventojai ir svečiai kviečiami prisijungti prie unikalios labdaros akcijos, skirtos vienišiems garbaus amžiaus kauniečiams ir paruošti jiems po mažą dovanėlę.

Tai galima padaryti nuo penktadienio iki sekmadienio (gruodžio 16–18 d.) Kauno kalėdiniame miestelyje Rotušės aikštėje. Visi kviečiami užsukti į prie Kalėdų eglutės veikiantį "Kauno dienos" edukacinį namelį. Akcijos organizatoriai tiki, kad čia apsilankys ne tik suaugusieji, bet ir mažieji kauniečiai.

Savanoriai ne tik supakuos geradarių atneštas dovanėles, bet ir padės jas kartu su kauniečių linkėjimais bei kalėdine dvasia perduoti Kauno senelių namų gyventojams, vienišiems miesto senjorams. Mainais už paruoštas dovanas geradariai sulauks savanorių šypsenų ir akcijos lipdukų.

"Mes visi juk tikime Kalėdų stebuklu. Tad puoselėkime jį ir dalinkimės tuo su garbaus amžiaus kauniečiais. Jūsų paaukotos dovanėlės bus įteiktos asmeniškai vienišiems bei socialiai remtiniems vyresnio amžiaus žmonėms. Jie tikrai pajus kiekvieno dovanėle prisidėjusio kauniečio šilumą ir gerumą, tad ateikite su draugais, atsiveskite vaikus. Tegul visi pajunta, kaip gera kurti stebuklus", – sakė viena šios gerumo iniciatyvos organizatorių Ilona Laukienė.

"Kauno dienos" ženklais pažymėtas namelis Rotušės aikštėje prie pat Kalėdų eglės penktadienį veiks 16–20 val., o savaitgalio dienomis lankytojų lauks nuo 14 iki 20 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų