Pereiti į pagrindinį turinį

Duris atvėrė nauja pramogų erdvė – "Pilies sodas"

2015-05-15 16:00

Kaunas ir toliau pateisina neoficialų Lietuvos pramogų sostinės vardą. Penktadienio vakarą nušvito apie milijono eurų investicija – duris pravėrė kultūros ir laisvalaikio renginių vieta "Pilies sodas".

Penktadienio vakarą Kaune duris atvėrė nauja kultūros ir laisvalaikio renginių vieta – "Pilies sodas".

Į "Pilies sodą" norėjo atvykti apie keturis tūkstančius, tačiau laimė nusišypsojo daugiau nei tūkstančiui laimingųjų. Tarp jų buvo ne viena šou pasaulio įžymybė, verslo atstovai, dabartinis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, buvęs meras Andrius Kupčinskas ir kiti politikai.

Atidarymo proga čia koncertavo Justė Starinskaitė, skambėjo saksofonas, liejosi šampanas, konjakas, alus, o žiūrovai akių neatitraukė nuo ekstravagantiškų, fetišo stiliaus drabužiais bei aksesuarais pasipuošusių šokėjų.

Arčiausiai prie Kauno pilies, dar 1933 metais statytame pastate – trys erdvės: naktinis klubas "Taboo", griliaus restoranas ir lauko terasa, kur vyks akustiniai koncertai ir kiti renginiai.

Įspūdingos laisvalaikio vietos įkūrėjai tikina, kad čia galės ilsėtis bei pramogauti 14-80 metų amžiaus kauniečiai ir miesto svečiai. Artimiausiu metu čia koncertuos "Naktinės Personos", Vaidas Baumila bei grupė "Royce" su projektu „Playing the Depeche“, kuri klausytojus priverčia pasijusti tarsi tikrame “Depeche Mode” koncerte.

Šią vasarą "Pilies sodo" terasoje numatyta surengti apie 50 koncertų, o rudenį naktiniame klube žada apsilankyti įspūdingos užsienio šalių žvaigždės.

1000 kvadratinių metrų plote interjerą kūrė specialiai iš JAV kviesti dizaineriai, kurie siekė senosios ir moderniosios architektūros harmonijos.

Apie milijoną eurų investicijų kainavusioje vietoje akį traukia ir trys beveik trijų metrų aukščio skulptūros iš bronzos: viena senovės romėnų-graikų laikų stiliaus skulptūra stūkso "Taboo" klube, dvi – lauko terasoje. Viena laužo tabu - klubo "Taboo" viduryje stovi nuogo vyro statula.

Karštu oru "Pilies sodo" stiklai atsivers ir vidaus bei lauko erdvė taps bendra. Dar vienas "Pilies sodo" privalumas: atsiveria nuostabus vaizdas į Kauno pilį, Nerį, galima matyti nuostabius saulėlydžius.

Vienu metu čia gali linksmintis apie 1200 žmonių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų