Pereiti į pagrindinį turinį

Šventinis akordas – su V. Noreika ir I. Aksionovu

2016-03-04 15:18
DMN inf.
V. Noreika V. Noreika

Virgilijus Noreika ir Ilja Aksionovas kovo 19 d. kviečia į Nacionalinį Kauno dramos teatrą. Tą šeštadienio vakarą skambės jų ir kolegų atliekamos dainos, taip pat paaiškės, kuri moteris, kauniečių manymu, verčiausia titulo "Metų kaunietė 2015".

Finaliniame rinkimų renginyje "Metų kaunietė 2015" dalyvaus savo darbais ir talentais įspūdingos Kauno moterys. Joms pagerbti – įsimintina iškilmių programa su nuostabia aura. Ją kurs maestro V.Noreika su mokiniu I.Aksionovu, Ovidijus Vyšniauskas, televizijos projekto "X faktorius" dalyviai – grupė "Original Copy", Nacionalinės Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklos Šokio teatras. Renginį ves aktorė Nijolė Narmontaitė.

Ketvirtus metus organizuojamų rinkimų finalines iškilmes globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

V.Noreika – visiems žinomas ir ne tik klasikinės muzikos gerbėjų mylimas įspūdingo balso tenoras. I.Aksionovas – išskirtinį balsą turintis talentas, kurį šiuo metu dainuoti moko V.Noreika.

"Gražiausia moterų savybė – pasitikėjimas savimi, savo jėgomis, išsilavinimas, apsiskaitymas", – kalbėjo I.Aksionovas, ruošdamasis pasirodymui per šventę "Metų kaunietė 2015".

"Tai prasmingas, aukšto lygio renginys", – atkreipė dėmesį jaunasis talentas. Mūsų mieste jis – neretas svečias. Čia atvažiuoja aplankyti geriausio draugo ir pianisto, kuris Kaune mokosi.

Vieta, kurią I.Aksionovas dažniausiai aplanko Kaune – Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademija. "Ji įsikūrusi ant kalno. Nuo ten atveria labai graži Kauno panorama", – prisiminė dainininkas.

Per iškilmes "Metų kaunietė 2015" jis atliks senovinį rusišką romansą, o duetu su V.Noreika užtrauks pavasarišką itališką dainą ir visiems puikiai žinomą dainą "O Sole Mio".

"Metų kaunietėmis" jau yra išrinktos olimpinė čempionė Rūta Meilutytė, menininkė Jolanta Šmidtienė, psichologė Dovilė Bubnienė.

Renginyje dalyvaus ne tik jos bei naujasis pretendenčių į šį titulą šešetas: Aistė Grybauskienė, Roma Katinienė, Dalė Poškienė, Daiva Rastenytė, Aldona Ruseckaitė, Dalia Šatinskienė, bet ir daugybė žinomų svečių.

Kviečiame balsuoti

Kviečiame balsuoti ir rinkti "Metų kaunietę 2015". Balsuoti galima iki kovo 16-osios.

Finalo dalyvių sąrašą, daugiau informacijos apie jas, balsavimo rezultatus ir apie balsavimo būdus, sužinosite portale kauno.diena.lt/mk.

Nugalėtoja finaliniame etape bus išrinkta įvertinus šiuos balsavimo segmentus: 40 proc. lems vertinimo komisijos nuomonė, 20 proc. – "Kauno dienos" skaitytojų atsiųsti balsavimo kuponai, 20 proc. – portalo kauno.diena.lt/mk lankytojų balsai, 20 proc. – balsavimas trumposiomis žinutėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų