Taikos prospekte stojant troleibusams, spūstyse strigo ir vairuotojai

  • Teksto dydis:

„Aplink visą Taikos prospekto žiedinę sankryžą troleibusai sustoję, link Kovo 11-osios gatvės darosi kamščiai. Svyla troleibusų linijos laidai“, – perspėja kaunietė. Anot jos, į šią vietą antradienio vidurdienį vyko dvi ugniagesių gelbėtojų mašinos.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie 12 val. Taikos prospekto žiedinėje sankryžoje pradėjo svilti troleibusų linijos laidai.

„Informavome troleibusų elektros tinklus. Ugniagesių įvykio vietoje nebėra“, – sakė pašnekovas.

Bendrovės „Kauno autobusai“ Energetikos departamento vadovas Eugenijus Šmitas portalui šiek tiek patikslino informaciją. „Sudegė automatinio iešmo varinė konstrukcinė detalė. „Užtrumpino“ du laidus. Apie incidentą buvo pranešta 11.51 val., o 12.28 val. detalė jau buvo pakeista“, – sakė bendrovės atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kodėl troleibusai vos vos juda.Kada troleibusai važinės tokiu greičiu ,kaip Čekijoje,kur važiuoja su visu automobilių srautu ir netrugdo kitiems.ypač posūkiuose.Gal verta būtų pasisemti patirties.

O Dieve

O Dieve portretas
Ir kam reikalingi Kaunui troleibusai. Jau senai buvo kauniečiai nusprende kad nereikia troleibusų, nes jie visiem eismo dalyviam trumpina gyvenimą , tame tarpe ir keleiviam. Autobusų užtektu į visus trol.maršrutus. Tik pinigus išplovė pirkdami naujus troleibusus. Kad ir su naujais jau niekas nebenori jais važiuot, nes išlaipina bele kur ir keliauk kur į kalną kilometrą ar daugiau.

☠️

☠️ portretas
Corona įsisuko į laidus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių