„Tele2“ plečiasi Kaune – įsikurs BLC2 verslo centre

  • Teksto dydis:

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ Kaune steigia verslo ir privačių klientų kontaktų centrą. Jo būstinei bendrovė pasirinko SBA grupės įmonės „Urban Inventors“ plėtojamą BLC2 verslo centrą, šalia atnaujinamos Vienybės aikštės. Ką tik pabaigtame verslo centre „Tele2“ įdarbins pusšimtį darbuotojų ir neatmeta tolesnės plėtros galimybių.

„Efektyviam darbui svarbu patogi ir sveika darbo aplinka. Todėl renkantis biurą svarbu buvo ne tik jo patraukli vieta mieste, bet ir gerai darbuotojų savijautai reikalingi sprendimai: žaliosios zonos, aktyvaus laisvalaikio ir bendruomenės erdvės“, – sako „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

„Tele2“ kontaktų centrui BLC2 verslo centre jau šį balandį bus įrengtas modernus beveik 500 kv. m ploto biuras. „Tele2“ veiklos pradžioje įdarbins 50 naujų darbuotojų.

„Kaip ir prognozavome, Kaunas tampa vis dažnesne plėtros kryptimi užsienio kompanijoms ir sostinės bendrovėms. Vieno iš telekomunikacijų rinkos lyderių – „Tele2“ – pasirinkimas kurtis ką tik duris atvėrusiame verslo centre BLC2 rodo, kad verslui būti patogioje vietoje miesto centre yra svarbu ne tik dėl klientų, bet ir dėl darbuotojų. Pastariesiems rūpi geras susisiekimas, parkavimo vietos, maitinimo įstaigos pačiame verslo centre, o kitos paslaugos taip pat pasiekiamos per kelias minutes“, – sako SBA bendrovės „Urban Inventors“ valdybos pirmininkas Lionginas Šepetys.

Anot jo, į Kauną ateinančios ar besiplečiančios tarptautinės ir Lietuvos bendrovės šiemet realiai gali rinktis duris jau atvėrusio A klasės verslo centro biurus pačioje miesto širdyje. Nuomininkai kelia reikalavimus, kad darbo vietose būtų užtikrinta natūrali šviesa, sveikas mikroklimatas, garantuojantis produktyvų darbą, bei galimybė įmonei augti kartu su biuru.

Šalia SBA atnaujinamos Vienybės aikštės atidarytas verslo centras BLC2 Kauno rinkai pasiūlė 13 000 kv. m A klasės biurų ploto. Šiuo metu išnuomota arba rezervuota apie 50 proc. patalpų. Likusia dalimi aktyviai domisi potencialūs nuomininkai. Keturių korpusų pastatų kompleksas gali pasiūlyti biurus įvairiems poreikiams: ir nedidelėms įmonėms, ieškančioms 50 kv. m patalpų, ir didelėms, norinčioms įsikurti 900 kv. m biure viename aukšte.

BLC2 verslo centre jau įsikūrė ir veiklą pradėjo pasaulinė verslo konsultacijų ir audito bendrovė EY, pirmajame aukšte veikia restoranų zona, kurioje įsikūrė „Fortas“, „Vero Cafe“, „Sushi Express“, taip pat parduotuvė skubantiems „Narvesen“.

SBA bendros investicijos į BLC2 verslo centrą ir Vienybės aikštę siekia apie 40 mln. eurų. Vien aikštei atnaujinti SBA grupė investavo 10 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimė

Laimė portretas
Blogiausias Bitė

Tele 2

Tele 2 portretas
Uždarė patogų aptarnavimo skyrių autobusų stotyje

Tele 2

Tele 2 portretas
blogesnio operatoraius nera
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių