Pereiti į pagrindinį turinį

Tragikomedija Kaune: vienas merginą atsisakęs pavežti vairuotojas buvo apvogtas, kitas – apspjautas

2021-07-18 19:14
DMN inf.

Sekmadienį namo važiavęs Ignas negalėjo patikėti tuo, kas įvyko. Sustojęs prie vienos sankryžos jis sulaukė nepažįstamos viešnios prašymo ją pavežti, o atsisakius tai padaryti, buvo apvogtas. Nugvelbtą alkoholio butelį įpykusi mergina sviedė, kur papuola ir vos neapgadino transporto priemonių. 

Stop kadras/Redakcijos montažas

Liepos 18-osios vakarą kaunietis Ignas tikėjosi grįžti namo ir pradėti ruoštis pirmadienio darbams, tačiau kelyje pateko į neeilinio veiksmo sūkurį.

„Tyrlaukio g. ir B. Brazdžionio g. sankirtoje sustojau, nes priešais mane stovėjo kitas automobilis ir laukė, kol galės sukti. Pamačiau, kad link mūsų eina mergina. Ji stabtelėjo prie priešais mane stovėjusio „Opel“, pasilenkė kažką pasakyti vairuotojui. Tuomet ta pati mergina priėjo prie mano automobilio ir prasidėjo...“ – istorijos pradžią pasakojo kaunietis.

Pasak jo, tik priėjusi minėta mergina atidarė automobilio duris ir išpyškino reikalavimą: „Pavežk iki degalinės“.

Ji čiupo ant priekinės keleivio sėdynės padėtą alkoholio butelį ir sviedė, kur akys mato.

„Pasakiau, kad nevešiu ir kad nesėstų į mano automobilį. Tikrai neatsisakau padėti žmonėms, ypač moterims, kurioms tikrai reikalinga pagalba, tačiau čia buvo akivaizdu, kad nepažįstamoji – neblaivi ar pavartojusi kokių nors kitų svaigalų“, – savo sprendimą argumentavo pašnekovas.

Tačiau tuo veiksmas nesibaigė. Kelių vairuotojų atsisakymas pavežti šią merginą, panašu, gerokai įsiutino.

„Ji čiupo ant priekinės keleivio sėdynės padėtą alkoholio butelį ir sviedė, kur akys mato. Tik per plauką nepataikė ant mano automobilio kapoto ar priešprieša važiuojančio atsitiktinio žmogaus. Protu nesuvokiama“, – dar tokio agresyvaus merginos elgesio sakė neprisimenantis Ignas ir džiaugėsi, kad ji nepagriebė ko nors vertingesnio: „Daug ten visko pas mane buvo sudėta“.

Negana to, atsitraukdama nuo Igno automobilio mergina dar grįžo atkeršyti pirmojo nesutikusio ją pavežti automobilio vairuotojui. Kaip matoma vaizdo įraše, praeidama pro „Opel“ ji spjauna tiesiai ant priekinio stiklo ir sparčiai nužingsniuoja tolyn.

Visą šį veiksmą užfiksavo kauniečio vaizdo registratorius, tačiau ar kreipsis į policiją, jis dar svarsto.

„Norisi perspėti kitus vairuotojus, nes ši mergina gali siausti ir kitose miesto vietose. Tiesiog būkite atsargūs, nes ji gali pridaryti rimtų nuostolių jums ar jūsų turtui“, – patarimais dalijosi Ignas.

Dėl aprašyto incidento portalo kauno.diena.lt žurnalistai kreipėsi į Kauno pareigūnus.

„Vaizdo įraše užfiksuotame įvykyje yra Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 straipsnio (Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas) požymių. Už šį pažeidimą gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų. Kadangi į policijos pareigūnus nebuvo kreiptasi dėl šio atvejo, po informacijos viešoje erdvėje, pareigūnai pradėjo aplinkybių patikslinimą“, – teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Žulytė.

„Gyventojus visuomet raginame nedvejoti ir, pastebėjus daromą nusikaltimą ar viešosios tvarkos pažeidimą, informuoti policijos pareigūnus, pateikti kuo išsamesnę informaciją – jei įmanoma, kuo tiksliau nurodyti įvykio vietą, laiką, aplinkybes, vaizdinę, garsinę medžiagą“, – vardijo policijos atstovė.

Norite pranešti naujieną? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų