Trigubas gimtadienis Garliavoje

  • Teksto dydis:

Gegužės 1 d. ypatingą – penktąjį – gimtadienį šventė Garliavoje gyvenantys trynukai – Ema, Nikolė ir Neitonas. Sukaktuvininkus pasveikino Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius, Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė ir Garliavos seniūnė Nijolė Tarvydienė.

„Penkeri metai prabėgo per greitai, visai nepastebimai“, – vaikams galvojant gimtadienio norus, pastebėjo jų tėveliai Neringa ir Eismantas Dūdos.

Patys būdami vienturčiai, kurdami šeimą Neringa ir Eismantas jau buvo nusprendę, kad norės turėti daugiau atžalų. Todėl prieš daugiau kaip penkerius metus gauta žinia, kad laukiasi trynukų, poros neišgąsdino, o tik nudžiugino.

Šiuo metu vaikai lanko Garliavos lopšelį-darželį „Eglutė“. Tėvai džiaugiasi, kad, nors pasitaiko įvairių situacijų, vaikai sutaria labai gerai.

„Tvarkingiausia yra Ema, vienintelė besitvarkanti namuose. O Nikolė su Neitanu padaužos“, – apie sesutes su broliu pasakojo mama Neringa, neslėpdama, kad namuose tikrai yra ką veikti prižiūrint tris vienodo amžiaus mažuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
Sveikinu tėvus, labai puikūs vaikai sekmės jiems gyvenime.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių