Tris dienas Laisvės alėjoje truks Rudens mugė: bus eismo ribojimų

  • Teksto dydis:

Jau penktadienį prasidės trijų dienų Rudens mugė, nusidrieksianti per visą Laisvės alėją. Į tautodailininkų šurmulį patariama vykti viešuoju transportu, nes vietomis bus ribojamas automobilių eismas.

Rugsėjo 20–22 d. pagrindinėje Kauno pėsčiųjų alėjoje vyks Rudens mugė. Joje – šimtai amatininkų, tautodailininkų kvies išsirinkti unikalių daiktų, kurie papuoš namų interjerą, taps neatsiejama gyvenimo dalimi ar priduos unikalumo. Žinoma, bus ir rankų darbo skanėstų, kuriais bus galima pamaloninti skrandį.

Dėl Rudens mugės šurmulio visas tris dienas gatvėse, kurios kerta Laisvės alėją, bus ribojamas automobilių eismas, tad vairuotojai turi iš anksto nusimatyti kitus maršrutus.

„Nusprendusiems važiuoti automobiliu, jį rekomenduojama statyti Karaliaus Mindaugo prospekte. Mugės metu bus ribojamas eismas (nuo rugsėjo 20 d. 8 val. iki rugsėjo 22 d. 22 val.) Maironio ir A. Mickevičiaus gatvėmis“, – pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Dėl eismo ribojimų ir lankytojų gausos geriau į šventę vykti miesto autobusais ir troleibusais. Be to, sekmadienį, rugsėjo 22-ąją, bus minima Tarptautinė diena be automobilio, todėl visą dieną Kauno viešasis transportas keleivius veš nemokamai.

Penktadienį ir šeštadienį mugė veiks 10–20 val., o sekmadienį – 10–16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
geriau jau į mišką pasivaikščiot..tai nors oras geras...ten nei oro nei nieko tik pasistumdymai..o kainos, kainos..barabkė parduotuvinė ir tai kaina baisinė

Kioskej kaip geram restike

Kioskej kaip geram restike portretas
Dešrele 8€?

Reziume

Reziume portretas
geras oras žmonės linksminasi sėkmės pardavime..Svarbu nuotaika gera.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių