Troleibusų vairuotojai skundžiasi, o valdžia skėsčioja rankomis

Jau kelerius metus Kauno troleibusų vairuotojai skundžiasi didelėmis duobėmis, esančiomis Partizanų gatvės autobusų ir troleibusų stovėjimo aikštelėje. Dėl šių duobių ne tik sunku manevruoti transporto priemonėmis, bet taip pat gadinama troleibusų įranga.

„Didžiausios duobės šitoje aikštelėje. Petrašiūnuose sutvarkyta, išasfaltuota, o čia mūsų galvos skausmas. Tokios duobės, kad troleibusai banguoja, gadinamas kontaktinis tinklas. Būna, kad tinklas nutrūksta, atvažiuoja meistrai, valandą taiso. Prašome jau ne vieneri metai, kad sutvarkytų duobes. Žino generalinis direktorius, žino mūsų maršruto viršininkas. Prašome, maldaujame – niekas nieko nedaro. O galėtų naktį atvažiuoti tie, kas kelius tvarko, ir užlyginti pagrindines duobes, būtume labai dėkingi. Jeigu Kaunas tvarkosi, tai galėtų ir mūsų aikštelę sutvarkyti. Visų vairuotojų vardu prašau“, – sako 37-erius metus troleibusus vairuojanti Jūratė.

„Kauno autobusų“ transporto eksploatacijos direktorius Rimas Stankaitis teigia, kad apie situaciją Partizanų gatvės aikštelėje ir vairuotojų skundus įmonėje yra žinoma.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriaus vyr. specialisto Tomo Jarusevičiaus teigimu, troleibusų aikštelės situacija yra labiau komplikuota nei gali pasirodyti.

„Beveik prieš du dešimtmečius tuometinė bendrovė „Autrolis“ dispečerinės statinius pardavė. Juos įsigijo privatus asmuo. Taigi, minėta teritorija formaliai visą laiką buvo būtent privataus asmens žinioje. Tačiau čia iškyla savotiška teisinė kolizija, kadangi aikštelė tuo pačiu yra ir miesto gatvės dalis. Taigi, šiuo metu susiklosčiusi tokia situacija, kai galioja dviguba teisinė registracija“, – teigia savivaldybės atstovas.

Pasak T.Jarusevičiaus, artimiausiu metu miestas numatęs spręsti šį klausimą, kad būtų galutinai išsiaiškinta šio objekto priklausomybė. Tai leis atitinkamai priimti sprendimus dėl investicijų remontuojant grindinio dangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pikis

pikis portretas
Štai tau Magdele žuvys apie blogą troleibusų kelio dangą vairuotoja informavo 2019 05 31 bet iki 2019 11 24 d niekas neišgirdo .Taigi sakoma geras giriamas gražus dabinamas ar ne toks Kauno meras V.Matijošaitis

kaunietis

kaunietis portretas
saunuole jurate kad daugiau tokiu butu vairuotoju kurie pakovotu,

kauniete

kauniete portretas
saunuole vairuotoja rupinasi ir troleibusais ir keleiviais nes galineje stoteleje islipus tenka eiti per dideles duobes o palijus nezinai kur koja statyti kad daugiau tokiu tokiu vairuotoju
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių