Už benziną jau plėšia be skrupulų: litras – 2 eurai

Lietuvos degalinių švieslentėse žiebiasi dar niekada neregėti skaičiai.

Nors ekonomistai ne per seniausiai tvirtino, jog pasiekti 2 eurus už litrą degalų yra mažai tikėtina, bet neįtikėtina jau tapo realybe – feisbuko paskyroje išplatintoje nuotraukoje užfiksuota Plungėje esančios degalinės švieslentėje nurodyta rekordinė A95 benzino kaina – 2 Eur už litrą.

Feisbuko nuotr.

Palyginti dar neseniai – praėjusio kovo pradžioje – visi stebėjosi, kai A95 benzino kaina pramušė pusantro euro už litrą ribą.

Gali būti, kad skaičiai Plungėje po kurio laiko nebebus anomalija, bet norma, prie kurios teks pratintis.

Kaune degalų kainos 2 eurų ribos už litrą kol kas nesiekia, tačiau veržliai stiebiasi į viršų – kai kuriose Kaune esančiose degalinės A95 benzino litras antradienį kainavo 1,899 Eur.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Paprastai pigiausiai degalus pardavinėjančioje „Juozitos“ degalinių tinkle antradienį A95 litas kainavo 1,820 Eur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Lagunos direktoriaus sunus juk turi mersa islaikyt is kazko..

Eilinis pasipelnimas

Eilinis pasipelnimas portretas
Kai Lenkai pvm nueme nuo kuro tai verslininkai verke kad kaip sunku bus jiem. Dabar kai kainos stabilizavosi tai musu verslininkeliai uzsikele kainas iki lubu ir ypac benzino, taip dyzelino mazesni pelna kompensuodami. Yra daug kur pigiau ir lai tiek kurie plesia po 2€ ir stovi su tuo kuru cisternuose. Kai nepirks niekas numes kaina.

Kęstas

Kęstas portretas
Aukštos degalų kainos yra tiesioginis sankcijų Rusijai rezultatas. Jei matote, kad atsiradote duobėje, kurią patys sau gilinate, pats laikas nustoti tą duobę kasti. Stumdami Rusiją į sąjungą su Kinija, mes silpniname Vakarus, kuriais remiasi visas mūsų saugumas. Kertame šaką, ant kurios sėdime. Kodėl? Žlugus Sovietų Sąjungai, daugelis iš mūsų prasigyvenome. Tapome valstybės galvomis, politikais, politologais ir generaliniais direktoriais. Dabar matome daug turtų už Baltarusijos sienos ir Maskvoje. Niežti rankos visa tai perimti. Tai yra trumparegė politika – sūrio pėlėkautuose ragavimas. Apie tai sako ir žymiausi Amerikos politologai. (Mokslas-studijos-ekonomika)
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių