Klientus pykdo tokie vaizdai: „Iki“ atstovai dėl šio vyro nuolat kviečia policiją

  • Teksto dydis:

„Pastovus vaizdas prie „Iki“ parduotuvės!  Kodėl tai toleruoja parduotuvės administracija?“ – klausė moteris, šalia parduotuvės Ramučiuose užfiksavusi gulintį galimai girtą vyrą. Prekybos tinklo atstovė teigė, kad dėl šio asmens keletą kartų per savaitę yra kviečiama policija.

Nuotraukoje matyti, kad prie gulinčio vyro pastatytas gerokai nugertas degtinės butelis. 

„Prieš valandą mačiau, kaip šis žmogelis, pasiėmęs peiliukus, prie įėjimo skutosi, o dabar, matos, pavargo... Ir taip kasdien vyksta – iš tikrųjų labai šlykštus vaizdas. Vienąsyk, einant į vidų, vos neužvirto ant vaiko, gerai, kad vaikas spėjo sureaguoti ir staigiai pasitraukė“ – po nuotrauka, paviešinta „Ramučių gyventojai“ feisbuko grupėje, rašė internautė Eglė.

„Policija išveža, o vėliau jie vėl ten“, – tikino Lina.

„Kai iš viršaus administracija susiims, tai ir sutvarkys, dabar tai ten draugeliai visi, apsauga jeigu jau savo teritorijoje nesusitvarko, tegul keičia darbuotojus“, – svarstė Giedrius.

„Čia kaimo parduotuvė, nes mieste tokių bajerių niekur nemačiau – čia tik pas mus taip gali būti“, – rašė ir Laima.

Internautai teigė, kad pamačius tokius vaizdus, net į parduotuvę yra šlykštu užeiti.

„Yra „gulintys policininkai“, o pas „Iki“ – gulintys pirkėjai“, – sarkazmo neslėpė Petras.

Laima bedė pirštu ir į kitą problemą. „Tokia populiari parduotuvė, o tikra kiaulidė. Negali net pasirūpinti įvažiavimu į parduotuvę. Vienoje pusėje mašinos apačią vis kabina, o kitoje pusėje piko metu išvažiuoti neišeina“, – aiškino moteris.

Prekybos tinklo Komunikacijos skyriaus vadovė Vaida Budrienė labai atsiprašė klientų už šį įvykį. „Dėl šio asmens keletą kartų per savaitę yra kviečiama policija. Taip buvo padaryta ir šį kartą. Deja, mes negalime nurodyti eiti ar neiti konkretiems žmonėms į aikštelę ar parduotuvės prieigas. Todėl kiekvieną kartą susidarius tokiai situacijai yra kviečiama policija“, – aiškino V. Budrienė.


Šiame straipsnyje: ikigirtas vyrasIki Ramučiuose

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Ona manau parduotuve tik bus laimingesnė kad tokio aukšto lygio Dama su tokiom didelėmis pretenzijomis nesilaikys ju parduotuvėje nes nuo tokiu klientu pardavėjos manau pabėgs visos,sunkus jus klientai norit laimynhu pardavėju kai patys ateinat pikti nepatenkinti ir norit geriausio aptarnavimo.

Lina

Lina portretas
Apgailėtini žmonės jums viskas netinka jums tik smerkti teisti tyčiotis juoktis,jus pažiūrėkite i save kaip jus komentuojate smerkiat,man ne jis šlykštus bet jus su savo komentarais ir tuščia siela,einat apsipirkinejat ir snekat,jums viskas negerai ne duok dieve jusu artimas zmogus tokio likimo ar net jus pats neisizadekite gyvenime nieko nes neaišku kaip likimas sužais su jumis viena diena gali turėti viska kita diena likti be nieko nežinant likimo nesmerkit padekit,ira žmoniu kur jam nuperka valgyti kad ir išgerti,nes kiti supranta užjaučia,apsauga iki turi ka veikti ne vien ji prižiūrėti, su juo kovoja visi kiek gali toks zmogaus likimas ne jis pirmas ir ne paskutinis man jo gaila,gaila tokiu zmoniu aplamai bet ju ira ir kaip.sako ne is gero gyvenimo ne visi atlaiko sunkumus geriau padekit kas kiek galit o ne teiskit..

Ona

Ona portretas
Ne tik girtuokliai su tbc aplink trinasi, bet ir pardavejos amzinai zioplineja-prekes senos, eiles amzinai, nemalonus aptarnavimas, bardakas. Cia ramuciu beda sita parduotuve. Tbc sergantis eina i ju wc, guli ant ju laiptu, kisa bonkas i taromata ir jie matai nieko padaryt negali. Apsauga turi isprasyt, o ne miegot leist ant laiptu. Nesilankysiu sitoje parduotuveje tikrai
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių