Vairuotojai suglumę: Tunelio gatvėje – pamiršti greitį ribojantys kelio ženklai

  • Teksto dydis:

Vairuotojai jau kelis mėnesius stebisi, kad Tunelio gatvėje labai nedidelėje atkarpoje reikia važiuoti 30 km/val. greičiu. Kauniečiai tikina, kad atkarpoje jokie darbai nevyksta. Miesto atstovai patikino, kad ženklų neliks artimiausiu metu.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai stebisi, kad ypač judrioje gatvėje tenka spustelėti stabdžius, mat yra pastatytas greičio ribojimo ženklas. Įprastai mieste galima važiuoti 50 km/val. greičiu, bet Tunelio gatvėje nedidelėje atkarpoje reikia važiuoti 30 km/val. greičiu.

„Anksčiau, kai šioje atkarpoje tvarkė geležinkelį, tai gal dėl to buvo ženklas uždėtas, bet dabar tikrai nėra prasmės jo laikyti. Maždaug už 70 metrų yra kitas ženklas, kuris panaikina greičio ribojimus, tad tai tikrai nedidelė atkarpa, kur reikia važiuoti lėčiau. Gal tiesiog darbus pabaigė, o ženklą pamiršo?“ – svarstė kaunietis Vilius.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Jis tikino, kad ne visi vairuotojai paisė šio ženklo ir važiavo įprastu greičiu. Vyras pasakojo, kad tik retas matė, kad Tunelio gatvėje toks ženklas iš viso stovi ir reikia pristabdyti. Todėl, pasak jo, ženklas tikrai nesudarė saugesnio eismo, nes vairuotojai ženklą dažnu atveju tiesiog ignoravo.

Kauno miesto savivaldybės atstovai patikino, kad 30 km/val. ženklas Tunelio gatvėje bus nuimtas artimiausiu metu ir jis nebetrikdys vairuotojų. Spėjama, kad ženklas užsiliko po „Rail Baltica“ tiesimo darbų, kai vėžė buvo tiesiama pro geležinkelio tunelį.


Šiame straipsnyje: Tunelio gatvėgreičio ribojimo ženklaspamirštas nuimtivairuotojaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai trikojo

Tai trikojo  portretas
statymo vieta, milicininkai apie viską pagalvoja.

tipine

tipine  portretas
lesyklele.

Sakykit

Sakykit portretas
ir nuo kada ženklas ir taisyklės tapo baubais..
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių